LEAK: Her er den nye Garmin Fenix 6 series

goPuuXnqGDtqVC4bVwsBBY-650-80
Forventet at debutere på IFA 2019 næste måned, rygtes det, at Garmin frigiver fem nye high-end løbeure i en ny serie kaldet Garmin Fenix 6 series.


Ifølge et leak fra WinFuture vil virksomheden lancere Garmin Fenix 6 på udstillingen i Berlin sammen med fire andre enheder.

Det første foto viser et lignende design til Garmin Fenix 6 og Fenix 6S som det, vi så på den sidste generation Fenix 5 Plus og Fenix 5S Plus.

Rygtet vil, at Fenix 6 har en 1,3 tommer skærm med en opløsning på 260 x 260, mens Fenix 6S takket være sit mindre design, har et 1,2 tommer display med en opløsning på 240 x 240.

Den store model skulle være i stand til at køre i cirka to uger på en enkelt opladning. Batteritiden vil uden tvivl afspejle andre tider, hvis du bruger uret til at tracke din træning med videre - mens Fenix 6S har en estimering batteritid på omkring ni dage.

Garmin Fenix 6 series skulle komme med NFC, Bluetooth, en pulsmåler, indbygget GPS og en række andre funktioner, men disse to er kun indstillet til at have 64 MB lagerplads, så de er ikke designet til at lytte til musik.

Det nye leak antyder også, at enhederne vil koste omkring € 600 ved lanceringen.

Hvis du gerne vil lytte til musik, er Garmin Fenix 6 Pro og Fenix 6S Pro en mulighed. Disse skulle komme med 32 GB plads, og en pris lydende på omkring € 700.

Familiens high end model bliver Garmin Fenix 6X Pro, der siges at komme med den største skærm på 1,4 tommer, med en opløsning på 280 x 280 og en pris på € 750.

Her skulle man få op imod 21 dage på en opladning, hvilket er ret imponerende for et løbebåndsur af denne type.

Vi forventer at høre mere om Garmin Fenix 6 familien på IFA 2019, som finder sted fra 6-11 september.


Kilde & Image credit: Garmin, Via WinFuture)

Vores partnere