CES 2021: LG lancerer soundbar til gamerne

LG CES 2021
På CES 2021 har LG annonceret UltraGear GP9, en dedikeret soundbar bygget til gamerne. LG UltraGear GP9, er udviklet med mobilitet i tankerne, og er batteridrevet og designet til at fungere med anden spilhardware fra LG.

LG UltraGear GP9 er en alt-i-en, bærbar soundbar. I modsætning til de fleste andre soundbars, der specifikt markedsføres mod gamerne, inkluderer UltraGear GP9 et batteri, hvilket betyder, at du kan tage soundbaren med på farten.

Med gamere i tankerne har LG programmeret UltraGear GP9 med forskellige lydtilstande, der passer til udvalgte spiltyper. For eksempel er der specifikke tilstande til first-person shooters eller strategibaserede spil.

LGs-UltraGear-GP9-soundbar-has-battery-power-for-gamers-on.jpg

LG afslørede ikke batterikapaciteten på UltraGear GP9, selvom de bekræftede, at UltraGear GP9 gaming soundbaren leveres med 20 watt strøm. UltraGear GP9 har også Bluetooth-forbindelse, en USB Type-C-port til opladning og kabelforbindelser plus en optisk port som et alternativ.

UltraGear GP9, var langt fra LG’s eneste soundbar-afsløring på CES 2021. LG annoncerede også flere andre modeller.

Særligt bemærkelsesværdigt er LG QP5 Éclair, et kompakt alternativ til den traditionelle soundbar.

LG QP5 Éclair.JPG

LG QP5 Éclair måler 29.718 x 5.842 cm (groft omregnet). På trods af sin størrelse har LG formået at indbygge fem drivere til 3.1.2 kanals lyd og understøttelse af Dolby Atmos og DTS: X. LG QP5 Éclair har også en separat trådløs subwoofer.

LG annoncerede syv andre soundbar modeller på CES 2021. LG’s nye soundbar-modeller inkluderer LG SP11R, en 7.1.4 kanals 770W soundbar med tilpasset Meridian-tuning, og LG SP9, en 5.1.2 kanals 520W soundbar, der også har tilpasset Meridian-tuning.

Samlet set har LG markant øget sit udvalg af soundbars, der henvender sig til en bred vifte af kunder.