Corsair udvider iCue RGB integration med Nanoleaf

corsair-nanoleaf
Corsair er en af de helt store spillere på markedet når det kommer til RGB integrationer. På det seneste har de satset endnu mere på det med forskellige integrationer. Vi har allerede set Philips Hue includeret i iCue familien og kommer Nanoleaf også med.

Corsair er gået fra at lade dig styre dit RGB lys i din PC, via deres iCue software, til at kunne styre lyset i hele huset. De første skridt i den retning tog de selv, med lanceringen af RGB lys til brug uden for din PC. Det har været ting som deres iCUE LS100 Smart Lighting og iCUE LT100 Smart Lighting Towers, som kan være med til at sætte stemningen i hele rummet. 

Nanoleaf_iCUE_RENDER_03.png

På det seneste er Corsair dog gået et skridt længere og har annonceret samarbejder, med allerede eksisterende producenter af belysning. I denne omgang er turen kommet til Nanoleaf, som længe har været kendt for deres belysningsprodukter, som er specielt populære i gaming segmentet. 

Shapes_Corsair_GamingRoom_4000x4000.jpg

Det nye samarbejde betyder, at Nanoleaf snart kan kobles sammen med resten af dit RGB setup, via Corsairs iCue software. Det betyder, at du let kan integrere Nanoleaf produkter og synkronisere lyset på tværs af dine enheder. Det betyder, at alt fra dit tastatur, din mus, lyset i dit kabinet til lyset på væggen kan strømlines, så det matcher op. Det hele kan naturligvis bruges i samspil med de mange muligheder for profiler og spilintegrationer, som findes igennem iCue allerede. 

Integrationen med Nanoleaf produkter i iCue rulles ud senere på året. 

Vores partnere