Ebert Watch; Letvægtsur i børstet stål

01_ebert_watch_frontbillede
Ebert Watch har sendt os sit nye lækre ur i børstet stål med læderrem, som vi skal se nærmere på i dag.

Denne artikel er lavet i kommercielt samarbejde med Ebert Denmark. Dette har ikke haft indvirkning på resultatet i denne test. Ønsker du at deltage i muligheden for at finde et ur fra EBert, så klik HER

00_ebert_watch_banner.jpg

Urefirmaets navn Ebert DK er opkaldt efter det lokalt-famøse bageri i den lille nordjyske by Hellum. Bageriet åbnede dørene for første gang i 1959, hvor massevis af dansk kvalitetsbrød- og kager blev langet over disken. Særligt det danske wienerbrød, nærmere betegnet som jødekagen, skabte grobund for tilstrømningen af kunder. Desværre måtte det velfungerende bageri lukke ned i 1995 grundet alvorlig sygdom. En sandfærdig historie, der har givet anledning til inspiration samt en videreførelse og etablering af god dansk kvalitet i en kontekst til urbranchen.

Ebert Watch ur bager Hellum

Ebert Watch er startet af en ung iværksætter, der har hovedsæde i Brønderslev, Nordjylland.

Ebert WatchDanmark ur testUret leveres i en lækker kasse lavet i et stof, der minder mest af alt om kunstlæder. Kassen er solid, og det giver en kvalitetsfornemmelse, som man ellers normalt kun oplever med ure, der er langt dyrere end det prisskilt, som Ebert Watch i børstet stål kommer med.Mikkel skruetrækker ur Ebert Watch

Inde i kassen ligger Ebert Watch fint pakket ind sammen med en lille finskruetrækker. Formålet med skruetrækkeren kommer vi ind på senere. Udover det har vi også en lomme med et garantibevis i.

Ebert design  Watch

Ebert Watch er en lille let og lækker sag med en kampvægt på sølle 62 gram, og det føles nærmest ikke som om, at man har noget ur på armen. Modellen her kommer med en sort læderrem. 

Ebert Watch remfarver, børstet stål læder urkasse

Urets rem kan nemt udskiftes, og der kan købes nye remme til uret. Hvis I ønsker at se priser og udvalg, så kan I klikke på billedet ovenfor.

urskive analogt ur Ebert Watch test tweakdk

Ebert urskive budgetvenlig design Watch

Vores model er som nævnt med sort urskive og krom visere samt timeindikatorer. Skiven er præget med et Ebert Denmark logo. Glasset er i det velkendte safirglas, som er yderst modstandsdygtigt overfor ridser. Urværket er et schweizisk Ronda Swiss, og uret kan modstå op til 5 atmosfærisk tryk, hvilket nogenlunde svarer til fem meters dybde.

Ebert Watch Kobber klassisk designet

dansk arkitektur Ebert ure

Bagsiden af remmen er lavet i lyst læder, og derfor er remmen altså dobbeltlags. Bagsiden af uret er en skive i børstet stål.

Ebert Watch test tweakdk

Låsen på urremmen er helt standard med huller i remmen og en stift til at låse det med. Her har man også indgraveret Ebert logoet. Det er de små detaljer, der får tingene til at virke fuldendte.

Ebert DK

Ebert DK ure

Med til uret har vi som nævnt også fået en lille finskruetrækker. Skruetrækkeren kan bruges til at løsne de fire små skruer på bagsiden af uret, som I kan se det på billedet ovenfor.

Ebert DK ekstra udstyr

Med de fire skruer ude af uret kan skiven på bagsiden, der holder remmen på plads, afmonteres, og urværket kan afmonteres. Dermed kan en anden urrem monteres, hvis man ønsker det. Processen er enkel, og det kræver ikke meget fingersnilde. Dog er skruerne meget små, og skruetrækkeren er ikke magnetisk, eller også er skruer rustfrie. Derfor er de meget svære at styre, og jeg tabte også en af dem, som blev endegyldigt væk. Heldigvis følger der fire ekstra skruer med til uret. Jeg antager, at det er af samme grund, de er vedlagt.Pris

Ebert Watch i børstet stål, og for den sags skyld også de andre modeller, står til 1.695,00 kroner.

safirglas Ebert ure tweakdk test

Hvis I ønsker at læse om Ebert Watch på producentens hjemmeside, kan I klikke på billedet ovenfor.

Konklusion

Ebert Watch er uden tvivl et ur, der forsøger at levere følelsen af topkvalitet med en lækker urskive i børstet stål og en flot læderrem, mens det på samme tid også leverer en pris, der er til at sluge for de fleste. Designet af uret er enkelt og elegant, og med en ultralav vægt på 62 gram er det også behageligt at have på gennem længere tid. Der er gode muligheder for at modificere looket på ens ur ved at skifte remmen ud, og da en ny rem kun koster 295,00 kroner, er det endda en ret billig måde at få et helt andet look ud af sit ur. Den eneste anke ved Ebert Watch er de meget små skruer, som er svære at styre ved remskifte, da skruetrækkeren ikke er magnetisk. Men da uret så også kommer med reserveskruer, er der trods alt plads til at miste en enkelt eller to.

Alt i alt giver jeg Ebert Watch en rigtig flot score på 9 og en Safe Buy Award for at levere et ur, der kan alt, hvad man ønsker sig af et helt almindeligt ur til en fornuftig pris.

Godt:

  • Flot og elegant design
  • Børstet stål giver et meget stilrent look
  • Vejer kun 62 gram!
  • Fin pris
  • Gode muligheder for at ændre looket radikalt med en ny rem
  • Safirglas
  • Tåler 5 ATM tryk

Knapt så godt:

  • De små skruer til bagpladen er svære at styre

Score: 9 + Safe Buy Award13_slutbillede.jpg

Vores partnere