Elgato lancere Facecam Pro med 4K 60FPS

Facecam_Pro_Lifestyle_Shot_15
Elgato er klar med deres Facecam Pro, der kan opgradere din webcam oplevelse betydeligt med muligheden for 4K opløsning ved 60 FPS.

Streaming markedet bliver kun større, og derfor kommer der naturligvis også et større og større udvalg af produkter, der henvender sig til lige netop dette segment. Elgato er unægteligt en af de helt store spillere på det marked, og nu er de klar med endnu et produkt til dem der gerne vil opgraderes kvaliteten på deres streams. 

Facecam Pro giver os 4K @ 60 FPS

Det nye Facecam Pro Webcam kommer med en stor 1/1.8" Sony STARVIS sensor kombineret med en vidvinkel linse, der betyder at det er det første webcam på markedet, der kan levere 4K opløsning med helt op til 60 FPS. 

Facecam_Pro_Sensor.jpg

Alt det klares af den nye billedprocessor, som sammen med onboard flash hukommelse og muligheden for variabel fokus, kan være med til at give lækre skarpe billeder til din stream. 


Elgato kalder selv deres f/2.0 21 mm Elgato Autofocus Lens for studie kvalitet. Den kommer med et fokus spænd fra 10 cm og op.

Sammen med Elgatos Camera Hub software vil man med Facecam Pro have et væld af kontrol muligheder. Det kan være med til at give dig lige netop det billede, som du ønsker til din stream. 

Last year’s launch of Facecam was our first step in pushing webcam technology and performance forward. Facecam Pro represents a leap. We didn’t set out to build another webcam. Instead, we set out to pioneer a state-of-the-art camera with plug and play connectivity and incredibly video quality. Alongside our other webcam products – EpocCam, Cam Link 4K, Cam Link Pro, Facecam – we now offer an incredible suite of solutions for content creators, remote workers, even professional broadcasters. 

Julian Fest - Elgato

Facecam_Pro_Lifestyle_Shot_12.jpg

Elgato Facecam Pro er på hylderne nu, selv om vi ikke har fundet den online hos nogen forhandlere herhjemme endnu. Der skal dog graves dybt i lommen, hvis man vil have de nye features, da Facecam Pro lander med en pris på omkring 3000 kroner.

Hvis du vil læse mere om Elgato Facecam Pro kan du læse mere hos Elgato her. 

Vores partnere