Frameo - Wi-Fi Billedramme

Frameo_photo3
Mors dag nærmer sig, og hvis man er på udkig efter en gave, som skiller sig ud fra de klassiske blomster eller chokolade, så er der heldigvis gode alternativer. For os der er lidt teknisk nørdede, kunne en af dem være en Frameo elektronisk billedramme. På den måde kan vi finde en gave, der kan gøre mor glad, og som kan være lidt interessante for tekniknørden i familien også.

Frameo laver et udvalg af forskellige digitale fotorammer. Vi har i dag taget et kig på deres 10.1” Wi-Fi Photo Frame, som kan gøre det let for hele familien at dele billeder, som kan ses et centralt sted i hjemmet. 

Jeg bor for eksempel i København langt fra min mor i det vestjyske. Med en netværksforbundet digital fotoramme, kan jeg let og hurtigt dele billeder af hendes barnebarn og vores hverdag, i den modsatte ende af landet. 


Specifikationer

  • Model: PFF-1011
  • Skærm: 10.1” IPS-touch farveskærm
  • Opløsning: 1280x800 pixels
  • Forbindelser: Wi-fi, MicroSD
  • Strøm: 100-240V~50-60Hz/5V~2A adapter
  • Lagerplads: 8GB intern lagerplads
  • Filtyper: JPEG-fotos
  • Montering: Fod til at stå på bord + skrue til at montere på væggen
  • Størrelse: 25,8 x 1,8 x 17,60 cm
  • Farver: Sort eller hvid

Ved første øjekast ligner Frameo rammen en almindelig afdæmpet fotoramme med en sort ramme. Når man kaster et blik på bagsiden, så bliver det dog tydeligt at der er mere gemt i rammen. 

Her finder man en powerknap sammen med pladsen til strømstikket, der driver det hele. Derudover er der også mulighed for at bruge et MicroSD kort, hvis man foretrækker at bruge rammen i en offline tilstand. 

Frameo ramme wifi bagside

Rammen er udstyret med en 10,1” IPS touch skærm og 8 GB intern hukommelse. Det hele kobles sammen med Frameo appen, som både bruges til opsætning og betjening af en stor del af funktionerne på rammen. 

Frameo wifi ramme fod.JPG

Rammen kan bruges både horisontalt eller vertikalt. Den indstiller sig meget praktisk selv automatisk, alt efter hvordan man vender den. Der er huller bagpå til vægmontering eller man kan bruge den medfølgende fod, hvis man vil have den stående på en bord eller en hylde. 


Opsætning

Efter at have hentet app'en ned på sin smartphone, skal man blot følge guiden for at opsætte sin ramme. Igennem guiden bliver Frameo rammen tilsluttet dit lokale Wi-Fi, så den automatisk kan opdatere billeder løbende. Når man er igennem guiden er man klar til at uploade billeder. Hvis man har flere Frameo rammer, er det muligt at betjene dem alle sammen igennem den samme app, så man let for overblik.

Frameo app opsætning.jpg

For at tilknytte en ramme til Frameo Appen skal man bruge en kode, som kan hentes ved et hurtigt klik på rammen. På den måde kan man give adgang til at flere forskellige personer kan sende billeder til rammen. Så kan for eksempel alle børnebørnene løbende sende billeder til mormors Frameo ramme. På den måde kan hun let følge med i familiens liv hjemme fra stuen.

Frameo tilføj nye brugere.jpg

Når du skal sende billeder til rammen sker det gennem Frameo appen på din telefon. Her kan man sende op til ti billeder af gangen. Som en lille lækker detalje, angiver man på hvert billede man sende, hvad der er det vigtigste i billedet. På den måde viser billedet altid det vigtigste, uanset hvordan rammen vender og billedet bliver beskåret.

Frameo wifi ramme fod app upload af billeder.jpg

Den store 10,1” IPS skærm giver gode klare og farverige billeder og fungerer perfekt til indendørs brug. Via touch betjeningen kan man let administrere, hvilke billeder der skal vises, hvornår rammen skal være tændt og hvem der har adgang til at sende billeder til rammen.

Frameo Wifi billedramme.JPG

Betjeningen både via appen og direkte på rammens skærm er let og intuitiv og giver let adgang til de ting man har brug for.

Frameo wifi billedramme emojis.JPG

Der er også mulighed for at skrive små beskrivelse på de billeder man sender til rammen. På samme måde kan man på rammen reagere på billeder på samme måde som man kender fra Facebook eller andre SoMe platforme. 

Frameo WiFi Ramme billeder

10,1” Frameo rammen kan findes online til en pris på omkring 1000 kroner. Det er en gaveide op imod Mors Dag, hvis man er på udkig efter noget anderledes, der kan være med til at bringe familien tættere sammen. 


Vores partnere