Gurman: Vision Pro-apps på WWDC

Apple-WWDC23-Vision-Pro-EyeSight-230605.jpg.large_2x
Mark Gurman afslører nye dele af Apple Vision Pro på WWDC 2024. Intet nyt Vision Pro headset snart, men rygter om billigere Vision Pro 2.

Mark Gurman, der er kendt som Apples insider hos Bloomberg, har afsløret to nye vigtige oplysninger om Apple Vision Pro-nyheder ved det kommende WWDC 2024. Ifølge hans nyhedsbrev, Power On, vil Apples årlige Worldwide Developers Conference i 2024 være stedet for lanceringen af dedikerede visionOS-apps. 

Han siger også, at der ikke er noget ny Vision Pro headset på vej foreløbigt. Der har været mange rygter om en potentielt ny og billigere version af Vision Pro fra Apple. En rapport hævder, at denne nye Vision Pro 2 vil koste mindre end halvdelen af Apples nuværende hovedtelefon. 

Samsung kan også blive en del af forsyningskæden for at hjælpe med at reducere produktionsomkostningerne. Det kan være nødvendigt, fordi det tilsyneladende har været svært for Apple at finde ud af, hvordan man laver en billigere Vision Pro. Det er blandt mange tech anmeldere stor enighed om at Apple Vision Pro er et imponerende stykke teknologi men med de innovative features og banebrydende teknologier følger også en høj pris. Samtidigt er spektret af scenarier hvor Apple Vision Pro vil være et bedre alternativ til en almindelig computer også stadig ret smalt. 

Apple har designet et gennemført og lækkert produkt men deres insisteren på premium materialer betyder at prisen kan være svær at få ned. 

Chassiset, for eksempel, er et vidunder af aluminium og glas, men det kan også være lavet af plastik, hvis Apple er villig til at ofre den eksklusive følelse for fx et Vision Air headset. Selvom der ikke er nogen ny Vision Pro version, der er på vej, ser det ud til, at Apple fortsat fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen med deres visionOS-apps. Dette kan være et spændende skridt fremad for Apples Vision Pro-økosystem.

Vores partnere