Segway: Futuristiske brintdrevne motorcykler

Apex H2 Segway
Tjek Paul Blarts nye kværn! Segway, firmaet, der producerede de velkendte lodrette scootere i 2000'erne, har annonceret sin kommende Apex H2 motorcykel, et futuristisk køretøj med et hybrid brintelektrisk drivaggregat.

Den kinesiske startup, Ninebot, købte Segway-virksomheden tilbage i 2015 takket være en investering på 80 millioner dollars fra Xiaomi og Sequoia Capital. Siden da har Segway forvandlet sig til et ambitiøst elbilselskab, der udvikler robuste firehjulede, leveringsrobotter, scootere og go-karts.

Efter at have fremvist flere konceptmotorcykler er Segway endelig klar til at sende Apex H2 i produktion. Den Tron-inspirerede motorcykel kører på en hybrid brintelektrisk drivlinje, hvilket helt kogt ind til benet betyder, at den trækker energi fra et batteri og fra brændselsceller fyldt med gasformig brint Hybriddesignet giver bedre kilometertal end et helelektrisk system uden de miljømæssige konsekvenser af en typisk forbrændingsmotor.

Foret med Tron-inspirerede lysdioder kan Apex H2 accelerere fra 0 til 60 MPH på under fire sekunder. Den har en maksimal hastighed på 150 km/h, og dermed markant hurtigere end den originale Segway, men altså markant langsommere end mange motorcykler, og den udsender vanddamp fra dens udstødningsrør. Alligevel kan cyklens bizarre design muligvis afskrække hardcore motorcyklister, da Apex H2 bruger en svingarm i stedet for en affjedringsgaffel, hvilket normalt resulterer i dårlig styring og affjedring.

Apex H2 vil komme i produktion i 2023 og skal i handlen samme år. Segway siger, at cyklen koster 69.999 ¥, cirka 10.699 $.

 

Source & Image credit:

Ninebot, menafn

Vores partnere