Space Ship Discovery leveres med Hubble teleskop

Space Ship Discovery
For at fejre 40-året for den første rumfærd, gik LEGO sammen med NASA for at skabe et nyt sæt. Med en pris lydende på $ 199,99, sendes Space Ship Discovery i handlen fra 1. april og leveres med ialt 2.354 stykker LEGO - alt hvad du behøver for at bygge rumfærgen og et Hubble-teleskop.

LEGO valgte Space Shuttle Discovery for at fejre den tidligere NASA-astronaut Kathy Sullivan, den første kvinde, der gik i rummet. Hun deltog i missionen, der lancerede Hubble-teleskopet. Du kan se et interview med hende på LEGO-siden, hvor hun gennemgår de mange detaljer, LEGO formåede at tilføje i sættet.

Du bygger et LEGO Hubble-teleskop som en del af sættet, og det passer ind i nyttelastområdet i rumfærgen. Når opbevaret i rumfærgen, foldes solpanelerne ind, så de kan passe ind i rumfærgen.

1b2d7b23.jpg

Source: LEGO

Toppen af cockpitområdet er udformet, så du kan se, hvor astronauterne opholdt sig under lanceringen og få adgang til sovekvarteret. Landingsudstyret kan foldes ud, ligesom robotarmen, der bruges til at indsætte Hubble-teleskopet. Centermotoren drejer endda for at flytte shuttle-elevatoren.

Du kan besøge LEGO-sitet for at se et komplet interview med den tidligere NASA-astronaut Kathy Sullivan. LEGO vurderer Space Ship Discovery til 18 år og opefter, hvilket gør det mere kompliceret end mange af dets rumtema-sæt.


Source & Image credit:

LEGO