MSI MAG CH120

msi mag ch120 front
Mit navn er Daniel Søgaard, jeg er ved at uddanne mig som IT supporter og er bl.a. coach for en del unge mennesker i Esport. Jeg har fået fornøjelsen af at skulle teste lidt forskelligt for Tweak – jeg starter med denne MSI MAG CH120, Gamerstol: Konklusion på gamerstolen: Et rigtig godt køb for overgangen mellem kontor- og gaming atmosfære.

*Annoncørbetalt indhold: Vi takker MSI for at stille produktet til rådighed til udarbejdelse af artiklen.

Hvis du har haft en ”over gennemsnittet” gamerstol før, kommer der ikke til at være noget specielt ved denne stol. Den kommer med den velkendte trio af justérbare komponenter, nemlig ryglæn, højde og armlæn – den er god at sidde i, men ikke fantastisk. Men heller ikke en vanvittig pris at imødekomme. Hvis du køber en gamingstol til dobbelt så mange penge, sidder du nok en smule bedre i dén.

En positiv faktor er, at den er utrolig let at samle, og det ville overraske meget, hvis det tog mere end 30 minutter fra start til slut.

MSI MAG CH120 gamer stolnakkepude.jpg

Den typiske MSI indgravering på nakkepude og Dragen-designet i top

Vi fik stolen testet af en flittig ung gamer, der var voldsomt begejstret for bl.a. den feature, at ryggen kan lægges så meget ned .. Som Casper Lindekilde Christensen, 12 år,  udtrykte sig: ”Jeg kan slappe heeelt af, mens jeg tager et spil på min Playstation. I øvrigt synes jeg, at det er nogle cool farver, og jeg elsker at armlænene kan drejes både mod højre og venstre - uden at de bliver slappe.”

MSI MAG CH120 gamer stol.jpg

Placeringen af tastaturet viser...games on!

MSI MAG CH120 gamingstol tweakdk.jpg

Stolens røde design går igen på hjulene, og selv musemåtten holder farvetemaet

Folk på 55+ år ville nok mene, at denne stol er et luksus møbel, som de kun havde regnet med at se installeret som førersæde i et rumskib, alt imens at folk der har haft en gamerstol før ville sige, at den ikke er noget specielt, men er rigtig fin til prisen.MAG CH120 ryg gamingstol MSI.jpg

MSI MAG CH120, har som alle andre gamerstole, mulighed for at tippe bagover

MSI MAG CH120.jpg

MSI MAG CH120 gamer stol justeringsmuligheder.jpg

MAG gamer stol justeringsmuligheder CH120 MSI.jpg

Alt i alt: En fin gamer stol med alle de facetter som en moderne gaming stol skal have til en meget overkommelig pris.