Maono GIVEAWAY

48kHz DM30 pattern 24bit USB RGB sample Maono cardioid USB-C high Microphone
Det er blevet tid til endnu en hurtig GIVEAWAY! Vi har endnu en Maono DM30 i overskud og den skal naturligvis sendes ud til en af jer :D

Vi har en ekstra Maono DM30 USB mikrofon stående, og den skal da ikke stå har og samle støv. Derfor udlodder vi den nu til en af jer, som en lille ekstra Giveaway. 

Præmierne er: 


Den er lige til at sætte til, og så er du klar til efterårets gaming sæson med frisk lyd. Det eneste I skal gøre for at deltage er: 

  1. Oprette jer som Medlem af Tweak (så har vi oplysninger til at kontakte vinderen)
  2. Smid en kommentar i vores Maono DM30 anmeldelse (IKKE i denne artikel) og fortæl os, hvilket spil du ser frem til at spille når efteråret ruller ind over os :)

Så trækker vi fredag den 15. september kl. 12.00 en vinder blandt kommentarerne og kontakter vinderen direkte via email. 

Du kan oprette dig som Medlem af Tweak ganske gratis her, og fordelen er, at du efterfølgende hver måned har muligheden for at deltage i nye lodtrækninger om lækre præmier.


Konkurrencen er sponsoreret af Maono. Det er kun muligt at deltage engang og dobbeltkommentarer eller sekundære profiler sorteres fra. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Oprettelse som bruger sker jf. Tweaks Regler og vilkår.

Vores partnere