Wavell klar med to nye bæredygtige lydprodukter

wavell soundmaster_2
Du kender måske den lille danske virksomhed Wavell, hvis du følger med i Løvens Hule. Her sikrede virksomheden, som er startet af tre unge danskere, sig nemlig støtte til at drive virksomheden videre og udvikle nye produkter. Det har de ny gjort, og inden længe kan vi se frem til to nye lanceringer, med god lyd og bæredygtighed i fokus.

Wavell blev startet i 2019 af tre gymnasievenner Emil Degn. Hjalmar Kærn og Casper Christiansen. Selv om det var en svær opstart grundet den verdensomspændende pandemi lykkedes det trods alt for den nye virksomhed at komme godt fra start. Wavell har fokus på produkter, der leverer god pasform og solid lyd og vil slå de store konkurrenter på prisen. 

wavell-startup.jpg

Oven i det har de unge iværksættere også fokus på bæredygtighed. Det betyder, at der bruges genanvendt plast i de nye Wavell produkter, så man kan aktivt kan vælge bæredygtighed til, når man shopper lyd. Der har været godt salg i deres tidligere lancerede produkter, som Wavell Two, og nu er Wavell klar med to helt nye produkter. 

Wavell PRO: Høretelefoner som er et videreudviklet PRO alternativ, til bestselleren Wavell TWO. Wavell PRO introducerer for første gang ANC og transparency i en høretelefon fra Wavell, samt top of the line komponenter der afspejles i chipvalget - QCC5141. En 10mm grafen driver og et nemt touch interface.

sound master 2 - Wavell.jpg

Sound Master 2: En videreudvikling af Wavells første højtaler Sound Master. Det er en højtaler der produceres i et begrænset antal på 578 enheder. Hver enhed har en unik nummerering. Dette er for at markere det store skrid som genanvendt plast er. Sound Master 2 byder også på et nyudviklet stof, der er tykkere og meleret, hvilket giver højtaleren et andet designudtryk. Introduktioner som tydeligt skal statuere den nye vej som Sound Master 2 baner.

Wavell Pro lanceres officielt den 28. juli mend Wavell Sound Master 2 allerede kan købes direkte fra Wavell lige her.

Hvis I er blevet nysgerrige på den unge danske virksomhed og deres nye produkter, så læs med lige her på Tweak, hvor vi inden længe tester tingene med egne ører. 

Vores partnere