Går der noget tabt i dit onlinemøde?

poly
I en række artikler har vi fokuseret på forandringerne i vores arbejdsmønstre og sammen med Poly, kigger vi denne gang på hvad, der kan spænde ben for, at du får dit budskab ud til kunderne på dine onlinemøder.

Kan du høres og bliver du hørt?

De fleste af os, der arbejder foran en computer, har nok erfaret i løbet af Corona- tiden, at et headset er alt afgørende for at de andre deltagere i dit møde på Zoom eller i Teams kan høre dig tydeligt.

En ting er dog at kunne høres og en anden er om dine argumenter i diskussionen eller vigtige pointer i salgstalen går igennem. Det gør ikke nogen forskel om forstyrrelser i baggrunden på mødet kommer visuelt på dit webcam eller gennem mikrofonen på dit headset - begge kan virke voldsomt distraherende.

 

I skyttegraven på kontoret – Top 3

Du ved selv hvor vigtigt det er at have ro og fokus, når du sidder med en opgave. Der er tre ting, der ligger øverst på listen over de ting, der forstyrrer mest og kan slå koncentrationen ud af kurs. Kan du nikke genkendende?

1) Telefoner der ringer. Om det er din bordtelefon, mobilen eller et Teams opkald, så kan det virkeligt aflede din opmærksomhed, når du arbejder på en opgave, hvis du bliver ved med at modtage kald.

2) Snak. Kolleger der står omkring dig og taler om noget, arbejdsrelateret eller ej, det kan virkelig hive dit fokus væk fra den e-mail, som du var ved at skrive til den nye vigtige kunde.

3) Kollegers telefonsamtaler. Sidder du på åbent kontor, kan det være voldsomt forstyrrende, når der konstant startes og afsluttes samtaler omkring dig. Det gør det ikke nemt, når der skal tastes ordrer eller opdateres på support tickets i jeres servicesystem.


støj på kontoret


Pjat, pander og PlayStation – Top 3 i hjemmet

 

Under Coved-19 lockdown har vi efterhånden lært at abstrahere fra gøende hunde, børn der tumler rundt og de uheldige ”ups” kommentarer, når ens bedre halvdel vandrer ind i videomødet i badekåben.

Det er dog vigtigt at være bevidst om hvornår støjen omkring os bliver så dominerende, at det fuldstændigt spænder ben for, at de andre deltagere i dit onlinemøde bliver distrahereret.

Det er langt fra de fleste, der har mulighed for at lave et decideret hjemmekontor, hvor man kan lukke døren og derfor kan der opstå nogle specielle situationer, når sidder og arbejder ved køkkenbordet eller i stuen.

 

Så derfor - Top 3 for støj i hjemmet!

 1) Larm i køkkenet. Endelig skete det; du fik den Mocha Latte Roast Master Deluxe 3000, som du havde drømt om i julegave. Den laver dine kaffebønner til den rene ambrosia… men den larmer langt ind i helvede! Perfekt, når man skal drukne chefens salgsstrategi på Teams- mødet.

 2) Støj fra musik og TV. Din lille Peter er et geni; sønnike har allerede lært at tænde TV og PlayStation helt selv, og nu også fars surround anlæg. Derfor drøner Doom Eternal buldrende gennem stuens fire vægge. Sjovt nok mens du sidder og er til online jobsamtale…

3) Snik snak. Du sidder og arbejder i stuen, er i strategimøde på Zoom med de andre i salgsteamet. Pludselig banker det på terrassedøren og svigermor skal da lige ind og snakke med din bedre halvdel om de bedste tilbud nede i Netto, samt at slagter Hansen nu skal skilles for anden gang… Shh!Støj i hjemmet


Et billede siger mere end…
Det er fint – men hva så?

 

Der er jo ikke nogen nyhed i disse ting – det vidste du jo godt i forvejen. Poly vil dog gøre noget ved det og med Acoustic Fence teknologi tager de skridtet videre indenfor støjreduktion for at levere endnu bedre produkter, der skaber endnu mere fokus på din stemme, så du går klart og tydeligt igennem uanset hvilke omgivelser du befinder dig i.

Her på Tweak vil vi snart teste disse spændende muligheder, så følg godt med.

 

 

Kilde: Poly

 

Relaterede artikler

Poly Sync 20 - Fantastisk mødehøjttaler

https://tweak.dk/teknologi/poly-sync-20-speakerphone

 

Busylight – Vis familien at du er optaget

https://tweak.dk/smart-home/busylight-hjemmearbejdsplads

Vores partnere