Poly Sync 20 Speakerphone

Sync Poly 20 speakerphone bluetooth usb
Vores arbejdsrutiner har ændret sig, og vores adfærd over for hinanden er i forandring; noget de fleste af os kan nikke genkendende til. Skillelinjen mellem privaten og arbejde er, for de fleste af os, blevet mere usynlig.

Denne udvikling gør, at vores behov ligeledes ændres, og bringer nye produkter til overfladen, jeg synes vi er begyndt at se flere produkter, som er målrettet en ”hybrid arbejdsplads”. 

Fremadrettet, er jeg af den overbevisning, at begrebet ”hjemmearbejdsplads” vil ændre sig efter Covid-19 pandemien slipper grebet i os, og det gælder ikke mindst arbejdslivet. 

Gennem en række artikler, vil jeg belyse, hvordan en medarbejder kan imødekomme en mere hybrid / fleksibel tilgang til arbejdsmarkedet.

I en tidligere artikel fokuserede jeg på, hvordan man kan skabe ro i privathjemmet til møder, i harmoni med det at være i en børnefamilie, og samtidig passe jobbet på afstand fra fysisk fremmøde på arbejdspladsen. 

Denne gang holder jeg fokus på, hvordan onlinemøder, som ikke kun er softwarebaserede med headset og webcam - også kan indeholde mindre konferencetelefoner, også kaldet speakerphones. 

Poly Sync 20 Speakerphone.JPG

Tidligere var konferencetelefoner mest af alt stationære, og stod typisk placeret i midten på et møderumsbord. De senere år er mindre mobile konferencetelefoner kommet frem, og de benævnes typisk som speakerphones. Kendetegnet ved speakerphones er, at de er mobile, og beregnet til mindre telefonmøder eller onlinemøder, med 1-4 personer i samme rum.

I min professionelle jobkarriere har jeg afprøvet over 10 forskellige konferencetelefoner, lige fra stationære konferencetelefoner med simkort til ultra mobile batteridrevet bluetooth speakerphones. Det samme gør sig gældende med alle de store brands inden for møderum. Typisk består min hverdag af en række møder, som også før Covid-19 var online. På nuværende tidspunkt anvender jeg ugentligt følgende softphone løsninger:  Zoom, Microsoft Teams og Google Meet.

Denne gang har være så heldig at kunne låne et helt nyt produkt fra Poly gennem 3 uger. Poly Sync 20 har nu være fast inventar under alle min møder, opkald, ture på kontoret samt en del af hjemmearbejdspladsen.

hjemmearbejdsplads speakerphone poly sync 20.JPG

 

Kort om produktet:

- Virker til både Windows og Mac OS

- Taletid op til 20 timer

- Størrelse: 34 mm x 95 mm x 182 mm

- USB kabel med en længde på 71cm

- Kører med Bluetooth v5.1, og kan have 2 enheder aktive.

- Masser af certifikater, bl.a. Zoom, Teams, Google

- Intern batteri (powerbank) til at kunne oplade din mobiltelefon (USB placeret på siden)

bluetooth v5.1 zoom sync 20 poly teams powerbank.JPG

 

Design:

Der er tale om en lille speakerphone, så mine forventninger var ikke særlige høje til designet, men det ”føles” faktisk lækkert at arbejde med. Stoffet og farvevalget gør, at man ikke rigtig bemærker enheden, hvilket jeg ser som et klart plus. Efter få dages brug, havde Sync 20 fra Poly indtaget en fast plads, som en del af mit mobile setup, sammen med f.eks. min oplader til min PC. 

Sync 20 UX designet til UG. For eksempel har jeg ikke læst brugsvejledning, og jeg har fået alt til at virke inden for max. 2 minutter.

hjemmearbejdsplads poly sync 20 bluetooth personlig USB BLUETOOTH SMART SPEAKERPHONE.JPG

 

Opsætning

Kom i gang på 1 minut, via USB, som er plug & play. 

Poly sync 20 konfigurering hjemmearbejdsplads powerbank.JPG

Trådløst og på batteri, fungerer Poly Sync 20 fint, og du har muligheden for at bruge en PC samt mobiltelefon samtidigt. Du skal bare oprette en bluetooth-parring, hvilket gøres ved at holde en lille knap inde på siden af enheden, herefter siger Sync 20 ”parring”. Det kan ikke være nemmere.


Hvornår og hvordan kan du bruge dette produkt?

Konklusionen er, at Sync 20 er bedst til mindre møder, hvor man sidder rundt om et bord på til 1-6 personer. Ved større møder, hvor man kan sidder over 4 meter væk fra speakerphone, vil du opleve, at du ”virker” længere væk tonemæssigt, end dem som sidder tæt på enheden. Mikrofonen er rimelig sensitiv, så hold de dårlige vaner med at rasle med papir m.m. til et minimum, da det giver en baggrundsstøj under mødet. 

Sidder du i et rum hvor akustikken ikke er særlig god, vil dette også kunne høres af de andre deltagere i mødet. Derfor bør du være mere opmærksom på baggrundsstøj og akustikken, end hvis du bruger et godt kontor ANC headset. 

Jeg har brugt enheden i Google Meet, Zoom og Teams, og her oplevede jeg på intet tidspunkt problemer eller udfordringer. Hvis du ligesom jeg har en masse aktive lydenheder: screenshot fra Google Meet, så kan du opleve, at du første gang skal vælge Sync 20 som lydenhed i dit softphone software:

opsætning af poly sync 20 speakerphone software.JPG


Call Alert Notification

En klassisk softphone-udfordring. Det er svært at høre, om der er nogen ringer til dig, hvis man ikke har sit headset på. Dette problem løste jeg på kontoret og på hjemmearbejdspladsen med en Busylight, som har en Call Alert samt blinke-funktion. Men med en Speakerphone kan du også høre, hvis nogen ringer, så du ikke behøver at sidde med headet på konstant.  


Hvornår passer denne enhed ikke til dig: 

Hvis du er typen, som afholder større mødre, eller har meget baggrundslarm, så er denne enhed ikke en optimal løsning. Her kan du med fordel kigge i retning af de større modeller.

En sjov lille detalje: Jeg er begyndt at stille Sync 20 på højkant. På den måde kan jeg både høre musik, holde møder og tale i mobiltelefon via Sync 20, og samtidig indgår Sync 20 mere naturligt i ens hjem.

softphone speakerphone sync 20 poly design hjemmearbejdsplads.JPG

På nuværende tidspunkt er prisen for en Poly sync 20 lige under 1200 kroner, og du får rigtig meget for dine penge. Prismæssigt placerer den sig tæt på de direkte konkurrenter (som jeg også har prøvet), men Sync20, er efter min overbevisning, både klart bedre og også mere tidssvarende i design og usability.


Konklusion

Sat i boksen som en ”hybrid-medarbejder”, synes jeg Sync 20 gør det godt. Jeg drømmer mig lidt tilbage under mit besøg på CES 2020, hvor jeg afholdt en hel del møder fra mit hotelværelse, og her må Sync 20 virkelig have været fantastik, både fordi du vil kunne høre lidt musik imens du læser mails, men også kunne gennemføre onlinemøder fra dit værelse uden brug af headset. Så når vi igen kan drage udenlands på forretningsrejser, så har jeg helt sikkert en Sync 20 med i bagagen. 

I næste artikel kommer webkameraet i fokus.

Smid en kommentar herunder: bruger I også mobile speakerphones på arbejdet eller er de mest stationære?

Læs mere om Poly Sync 20


  


Vores partnere