Shokz OpenFit Air lanceres i dag

Skærmbillede 2024-06-04 171422
Shokz, kendt for sine innovative hovedtelefoner med patenteret open-ear-teknologi, præsenterer i dag de ultralette OpenFit Air, der kombinerer et raffineret design med en uovertruffen komfort.


I forbindelse med lanceringen af det nye OpenFit Air har Shokz udsendt denne pressemeddelelse: 


Disse hovedtelefoner, med deres moderne og elegante udseende, tilbyder ikke kun en sublim lydoplevelse, men tillader samtidig brugerne at forblive opmærksomme på deres omgivelser takket være den åbne øregang.

De nye OpenFit Air er udstyret med justerbare og behagelige ørebøjler samt Shokz’ karakteristiske design. Den seneste generation byder endda på endnu bedre lydkvalitet end tidligere modeller.

OpenFir Air Fitness

Hovedtelefonerne er drevet af DirectPitch-teknologi, som leverer en imponerende lydoplevelse, hvor du kan dykke ned i dit ynglingsmusik, podcasts og lydbøger uden at du lukker dig af fra omverdenen. Derudover inkluderer OpenFit Air den nye Shokz OpenBass Air, en lavfrekvent forbedringsalgoritme, der leverer en dyb og nuanceret bas uden forvrængning eller uønsket resonans.

Den dråbeformede form gør, at hovedtelefonerne sidder godt og behageligt omkring øret. De vejer under 9 gram og har en blød silikonefinish, der behageligt tilpasser sig forskellige øreformer, så de kan bruges hele dagen.

SHOKZ_OpenFit Air_Home Work_1.jpg

De intuitivt placerede, og usynlige knapper gør det legende let at besvare opkald når telefonen ringer. De fire mikrofoner fanger din stemme krystalklart ved hjælp af Adaptive Beamforming, som en finjusteret orkesterdirigent der præcist leder lydbølgerne. OpenFit Air leverer en imponerende rækkevidde på op til 10 meter med Bluetooth 5.2. Og skulle du blive overrasket af en pludselig byge eller presse du dig selv til det yderste i træningslokalet, er hovedtelefonerne godt beskyttet mod vandstænk med deres IP54-klassificering.

Med en 0,75 mm., ultrafin og fleksibel Ni-Ti-memory bøjle sørger Air-Earhook-designet for at holde hovedtelefonerne sikkert på plads, hvilket minimerer tryk og irritation under lange lyttesessioner.

SHOKZ_OpenFit Air_BK_Rendering_06.png

Den 18 x 11 mm dynamiske komposit driver leverer en kraftfuld, fyldig og præcis lydgengivelse. Den kuppelformede membran styrer de akustiske vibrationer med stor nøjagtighed, så lydoplevelsen forbliver i top.

Øretelefonerne giver seks timers batteritid på en enkelt opladning, og på farten giver etuiet mulighed for i alt 28 timer timers genopladelig afspilningstid. Og hvis det kun er muligt at nå en hurtig opladning, vil blot 10 minutter i opladeren give hele to timers lyttetid.

SHOKZ_OpenFit Air_BK_MultiPoint Pairing.png

OpenFit Air er lavet i en mat silikonefinish og kommer i tre forskellige farver: pink, hvid og sort. Shokz’ hovedtelefoner går ikke på kompromis med hverken lyd, design eller sikkerhed, samtidig med at du kan fordybe dig i spændende fortællinger eller lækre lydoplevelser.

Shokz OpenFit Air er tilgængelige herhjemme i dag hos Power og udvalgte forhandlere for 1.099 kr.

Vi har tidligere set nærmere på både Shokz OpenFit og Shokz OpenRun Pro

Vores partnere