Shokz OpenSwim Pro lanceres i dag

Shokz OpenSwim Pro
Shokz lancerer i dag det ultralette OpenSwim Pro, som er det første Bluetooth- og MP3-kompatible sportshovedtelefoner fra Shokz baseret på deres banebrydende bone conduction-teknologi.

Lydens vibrationer ledes gennem knoglen foran øret som skaber fyldige og detaljerige lydoplevelser, uden øregangen er tillukket af in-ears eller over-ears hovedtelefoner. Følelsen af frihed opstår særligt i vand, når du enten driver afsted i en vægtløs tilstand, eller skyder gennem vandmasserne imens du lytter til sin yndlingsmusik i høj lydkvalitet.

OpenSwim Pro er den ultimative multisportshovedtelefon, der med sit åbne øredesign i en ultralet bøjle, giver atleter mulighed for komfortabelt at streame krystalklar lyd, uanset om de svømmer, løber eller cykler.

SHOKZ_OpenSwim Pro_GY_Rendering_07.png

De åbne hovedtelefoner har en fleksibel Ni-Ti bøjle, som er beklædt med et blødt silikonemateriale og biofit-design. Denne pasform fungerer godt med en badehætte, cykelhjelm og briller. Under lange træningspas sørger den ergonomiske konstruktion for komfort hele dagen, og den sikre pasform holder hovedtelefonerne på plads selv under hård træning.

Men OpenSwim Pro er ikke kun lavet til sportsudøvere, der ønsker at forblive motiverede under træningen. De åbne hovedtelefoner fungerer nemlig også optimalt, når du omgås kolleger eller ønsker at holde kontakten med familie og venner, imens du arbejder dig gennem dagens to-do-liste.

Med et enkelt tryk på en knap på hovedtelefonen eller i Shokz-app’en skifter du let tilstand mellem Bluetooth-streaming og MP3-afspiller, der med sine 32 GB kan gemme op til 8.000 sange.

Skærmbillede 2024-06-04 173449.jpg

Ligeledes er det problemfrit at skifte mellem produkter takket være multipoint-parring og brugen af Bluetooth v5.3, der giver en hurtig og stabil forbindelse.

"Svømmere elsker OpenSwim, men mange efterspurgte en funktion, der også gør det muligt at bruge Bluetooth, når man ikke er i vandet. Derfor er vi utroligt stolte over at tilføje Shokz' genkendelige open-ear-lyd til vores mest alsidige hovedtelefon til dato, OpenSwim Pro. Med både Bluetooth- og MP3-funktioner giver OpenSwim Pro atleter mulighed for at være komfortable, sikre og trygge i enhver situation, imens de lytter til deres yndlingsmusik og presser sig selv til det yderste" siger Vincent Xiong, administrerende direktør hos Shokz.

OpenSwim Pro Cykel

Hovedtelefonerne er designet med Shokz' PremiumPitch 2.0+ og leverer klar lyd, kraftig lydstyrke og en fyldig bas. Lyden kan justeres, så den passer til alle behov med de tre EQ-tilstande; svømmetilstand, vokalforstærkertilstand og standardtilstand. Med sine to mikrofoner, samt støj- og ekkoreduktion, er de også perfekte til opkald, hvilket giver krystalklar lyd, uanset om du er på farten eller sidder ved skrivebordet og deltager i online-møder.

OpenSwim Pro har en IP68-klassificering, der giver brugerne mulighed for at bruge deres hovedtelefoner op til to timer under vand ned til to meters dybde. Brugere kan også forvente op til ni timers batterilevetid og en hurtig opladningsfunktion, der sikrer, at man ikke skal gennemføre en træningssession uden musik og lyd.

OpenSwim Pro er tilgængelige i dag hos udvalgte forhandlere for 1.799 kr.

Vi har tidligere set nærmere på både Shokz OpenFit og Shokz OpenRun Pro

Vores partnere