Cooler Master præsenterer MasterAir MA620M

Cooler_Master_MasterAir_MA620M_for_intel_amd
Cooler Master har netop fremvist deres nyeste bud på en luftkøler - svaret er MasterAIr MA620M.


MA620M bygger videre på Cooler Masters MasterAir-serie, men en køler bygget af et todelt tårn i aluminium og et nyt cross-platform monterings-system, der resulterer i maksimal køling.

MasterAIr MA620M er bygget op omkring en dual-tower heatsink, med forstørrede aluminiums-finner og 6 varmeledende rør i kobber, som samlet skaber et optimalt airflow og kølings-potentiale. Designet på køleren er inspireret af et stealth-look, hvilket ses på det gennemgående sorte farvevalg. Såfremt RGB er noget for dig, er der også mulighed for dette, med et valg imellem flere unikke lys-effekter.


Køleren benytter sig af et nemt top-down monterings-system, der sikrer en hurtig og nem installation. Til designet af MA620M, har Cooler Master kigget på feedback fra forbrugeren, og skabt et fleksibelt system, som både kan installeres på AMD og Intel platforme. Ydermere er der også fokuseret på større afstand til RAM og CPU, sådan køleren passer ind i flest mulige desktop PC’s.

Cooler_Master_MasterAir_MA620M.jpg

Cooler Master introducerer desuden også en ny blæser sammen med køleren - navnet er MasterFan SF120R. Blæseren byder på Air Balance fan blades, hvilket skulle resultere i en optimeret balance imellem luftgennemstrømning og lufttryk.  SF120R benytter sig af en stille fan driver IC, med en bred vifte af hastigheds-muligheder, så du kan bestemme hvorvidt den skal køre stille eller performe bedst muligt.

Cooler_Master_MasterAir_MA620M_SF120R.jpg

Cooler Master MasterAIr MA620M lander I butikkerne i slutningen af oktober, til en vejledende dansk pris på: 616 kroner.

Hvis du vil vide mere om køleren, så tag et kig på Cooler Masters sideBilleder og kilder: Cooler Masteroverclock3d