AUTHOR : Kenneth aka Ronin2300
PUBLISHED : 2017-02-01 07:02:00

SanDisk Extreme 500 Portable SSD


Når man bevæger sig meget på farten, så er et super hurtigt lager et ønske scenarie, og hvis man samtidigt krydrer dette med en solid byggekvalitet, så burde opskriften være på plads til en trofast følgesvend. SanDisk har med deres Extreme 500 lavet en SSD harddisk som sigter efter et liv på farten. Robust design og SSD lager burde være en god sikring til et stabilt liv, men er det nok. Se med i vores anmeldelse og få svaret.

 

 

Eksterne harddiske er ikke noget nyt, og udvalget af USB sticks med større og større kapacitet er, også vokset de seneste år. Alm. mekaniske pladeharddiske er langsomme, hvis man sammenligner med SSD teknologien, som efterhånden har vundet godt ind på markedet. Her til kommer priserne er kommet ned i et leje, hvor den gængse brugerne kan være med.

 

De bevægelige dele på almindelige harddiske, gør dem unægtelig også mere skrøbelige, og derfor er SSD også en fordel, hvis man er på farten. Man kan dog hurtigt få brug for mere plads, end den man kan finde på en alm. USB stick, og her kommer der flere spændende aktører ind i billedet, hvoraf vi skal se på et spændende bud fra en udaf mange producenter.


Sandisk har med deres Extreme 500 serie lavet en ekstern SSD harddisk, som er beregnet til et liv på farten,og lover både høje hastigheder og et robust design. Se med i vores video og se om de lever op til deres løfter.

 

(I må MEGET gerne støtte op omkring Tweak.dk på YouTube, så vi kan få flere spændende videoer ud til jer løbende. Smid derfor gerne klik på subcriber knappen på kanalen)

 

 

download


Mangler du en hurtigt SSD disk eller andet så smut forbi PriceRunner og find den bedste pris.

 

sandisk_extreme_500_ssd_usb_tweak_dk

 


Specifikationer på SanDisk Extreme 500 Portable SSD:

 

sandisk_extreme_500_specs2_ssd_external_hdd_tweak_dk

 

 

Konklusion: 


SanDisk har lavet en lækker lille disk med deres Extreme 500, som helt klart har taget pladsen fra mine tidligere mekaniske drev. Den kraftigt forøgede hastighed og ikke mindst det robuste design gør det til en fornøjelse at arbejde med Extreme 500 drevet. Den gode sikkerhed som SecureAccess tilbyder er også rar at have hvis man skulle miste drevet eller har følsomme filer med sig.


Godt:

  • Robust design
  • Gode hastigheder
  • God sikkerhed med SecureAccess


Knap så godt:

  • Ingen klager

sandisk_extreme_500_outside_bag_ssd_external_hdd_tweak_dk

 


Conclusion:


SanDisk has given us a nice little drive with the Extreme 500 and it has taken the place of the normal mechanical drives I have used so far. Den massive increase in speed and the rugged design makes it a pleasure to use the Extreme 500 drive. The extra added security you get from SecureAccess is really good to have if you should lose the drive.


Good:

  • Rugged design
  • Great speeds
  • Added security with SecureAccess


Not so good:

  • No complaints

 

external_ssd_sandisk_extreme_500_tweak_dk

 

 

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte