Western Digital med RGB SSD til gameren

wd-black-d50-nvme-thunderbolt-3-game-dock-ssd
Selv om processor og grafikkort naturligvi er vigtige dele i et godt gaming system, så er lageret bestemt også en ting som er værd at prioritere. Det er faktisk gået hen og blevet en af de store salgsargumenter i den nye generation af konsoller.

Western Digital byder ind på det marked med deres nye WD Black serie, som henvender sig ret målrettet til gaming markedet. Det betyder naturligvis ikke, at det ikke også er stærke løsninger til almindeligt brug. 

wd-black-gaming-rgb-ssd.jpg

De nye muligheder i WD_Black serien kommer rog med mulighed for RGB belysning, og så kan der vist ikke være meget tvivl om hvilket segment der er målet.


WD_Black SN850 NVMe SSD

Det er Western Digitals første PCIe 4.0 NVMe SSD. Her anfører Western Digital read/write hastigheder op til 7000/5300 MB/s for deres 1TB model. De nye M.2 SSDer fra Western Digital kommer med deres nye WD_Black G2 controller, og er optimeret netop til high end gaming. Western Digital fortæller også, at der er lavet en nye caching teknologi til de nye SSDer, som skulle være med til at forbedre dine load tider. 


WD_Black SN850 kan fås i to versioner. En stardard uden heatsink og en med en mat sort metal heatsink med RGB lys. Begge versioner kommer i henholdsvis 500GB, 1TB og 2TB versioner.

De nye WD_Black SN850 enheder vil være på markedet i første kvartal 2021.


WD_Black AN1500 NVMe SSD Add-in-Card

Hvis det skal være hurtigt, men stadig PCIe Gen3, så er det også muligt med den nye WD_Black serie. Deres nye Plug in card er baseret på et PCIe Gen3 x8 interface. Den kommer med to interne M.2 SSDer opsat i RAID 0. WD_Black AN1500 er altså lavet for at presse mest mulig hastighed ud af PCIe Gen3. 


Her angiver Western Digital read/write hastigheder op til 6500/4100 MB/s for 2TB og 4TB modellerne. Enheden kommer med fuldt integreret RGB lys langs siden af den integrerede heatsink.

WD_Black AN1500 skulle være til at finde på markedet allerede, men vi har dog ikke kunne finde dem ved nogen danske forhandlere endnu.


WD_Black D50 Game Dock NVMe SSD

Sidste nye produkt fra Western Digital henvender sig til laptop folket. Det er en Thunderbolt 3 Dock. Ud over at have mulighed for en integreret 1TB NVMe SSD, så kommer WD_Black D50 også med mulighed for tilslutning af en skærm via det inkluderede DisplayPort 1.4 stik. Man får også Gigabit netværk, USB Type A og C, endnu et Thunderbolt 3 stik og mulighed for op til 85W strøm til den tilsluttede laptop. 


Alt det via et enkelt Thunderbolt 3 stik til laptoppen. Den sidste bonus er inkluderet RGB lys, hvis man vil skrue op for bling faktoren.  

Western Digital angiver read/write hastigheder for den inkluderede NVMe SSD på 3000/2500 MB/s. 

wd-black-d50-nvme-thunderbolt-3-game-dock.png

Hvis man kan klare sig med lavere hastigheder, så kommer WD_Black D50 også i en version med en mekanisk harddisk til en lavere pris og op til 3TB kapacitet. 

Western Digital har åbnet op for preorders på WD_Black D50 allerede, men vi har ingen informationer om en dato for salg herhjemme.