TP-Link afslører 5G+Wi-Fi 6 produkter på IFA

Tapo TRV_UN_1.0_L2_1500px
Wi-Fi-dækning til hele hjemmet med TP-Links første 5G Wi-Fi 6 whole home gateway. Mødet med Wi-Fi 6-generationen har resulteret i den nye Deco X80-5G, som giver kraftfuld dual-band Wi-Fi 6 med hastigheder på op til 6000 Mbps. Med 5G-teknologien muliggør Deco X80-5G downloadhastigheder via bredbåndsadgangen på op til 5,0 Gbps ——16.7 gange hurtigere end 4G LTE-Advanced og 33 gange hurtigere end 4G LTE. Den er kompatibel med og fungerer med alle Deco-modeller, der er udstyret med whole home Wi-Fi-dækning, har kraftigere netværksfunktioner, gnidningsfri roaming-oplevelse og nem opsætning.

Alle håndholdte enheder, som er udstyret med TP-Link HomeShield, er desuden altid beskyttet mod virus. Deco mesh hjælper med til at få dit hjemmenetværk til at yde mere effektivt i et sikkert miljø og leverer hurtigere hastigheder, mere pålidelige forbindelser og en grundlæggende bedre roaming-oplevelse.

TP-Link Deco X80-5G forventes at kunne købes i Norden i løbet af Q1 2021. Priser vil blive oplyst på et senere tidspunkt. For mere information læs venligst den fulde pressemeddelelse på engelsk. Den finder du her.  

IFA-Deco-_ Deco 5G.jpg

Tapo byder sin første smarte radiatortermostat velkommen — Tapo E100

Den nye Tapo E100 Smart Radiator Valve er designet til at gøre din radiator smart – og gør det muligt at styre og opvarme dit hjem via Tapo-appen, som sørger for, at hvert værelse i dit hjem har den perfekte temperatur. Med avancerede funktioner som Smart Control, temperaturplan, registrering af åbne vinduer og mere, bidrager den med intelligens og bekvemmelighed til dit liv, imens du sparer energi og minimerer varmeomkostningerne.

 

Tapo E100 er udstyret med digitale højpræcisionstemperaturfølere, der automatisk måler stuetemperaturen og viser den i realtid på LED-displayet. Med Tapo-appen kan du også fjernstyre din opvarmning. Tænd / sluk straks radiatorer eller juster temperaturen i hvert rum - uanset hvor du befinder dig.

 

Tapo E100 Smart Radiator Valve understøtter en tidsplanfunktion - ligesom Tapos stik, lys, kameraer og andre smarte produkter til hjemmet. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette daglige eller ugentlige tidsplaner, så radiatorer automatisk er tændt på planlagte tidspunkter. Indstil nemt dine radiatorer så de slukker, når du er på arbejde om morgenen, og tænd lige før du kommer hjem.

Tapo TRV_UN_1.0_L2_1500px.jpg

For mere information læs venligst den fulde pressemeddelelse på engelsk. Den finder du her. Priser og tilgængelighed vil blive oplyst senere.


HomeShield giver den bedste beskyttelse til dit hjemmenetværk samt IoT- enhedsbeskyttelse

TP-Link præsenterer nu det nye TP-Link HomeShield drevet af Avira på sine Wi-Fi-routere og Deco Mesh Wi-Fi-systemer. Som navnet antyder, fungerer HomeShield som et stærkt skjold til sikring af hjemmenetværket, giver pålidelig beskyttelse til IoT-enheder, antivirus i realtid, god forældrekontrol og en servicekvalitet, der kan tilpasses.

Smarte hjem er med deres sortiment af ikke-overvågede og ikke sikrede enheder et mareridt, når det kommer til privatlivets fred og sikkerhed, og routere spiller, grundet deres position som indgangen til dette smarte hjem, en afgørende rolle. En rolle, der gør dem til et attraktivt mål for cyber-angreb. I dag er de en kanal, som hackere kan infiltrere for at udnytte sårbare IoT-enheder.

Bevidstheden om sårbarheden ved smarte hjem førte TP-Link og Avira sammen, da de udviklede HomeShield-sikkerhedspakken. Denne løsning er placeret på router-niveau - det bedste sted til at sørge for gateway-sikkerhed til en lang række smarte enheder. HomeShield beskytter alle tilsluttede enheder i hjemmenetværket mod eksterne og interne angreb og blokerer for indkommende trusler med sit særlige indholdsfilter. Inden for netværket identificerer og blokerer HomeShield mistænkelig adfærd fra individuelle enheder og markerer invasiv tracker-aktivitet. DDoS-beskyttelsen forhindrer enheder i at tilslutte sig ondsindede botnets og misbrug, der har til hensigt at fjerne udvalgte hjemmesider fra internettet. Disse omfattende funktioner er drevet af avancerede maskinlæringsteknikker, som giver brugerne en næsten fuldautomatisk sikker onlineoplevelse.

TP-Link HomeShield forventes at være tilgængelig i relevante produkter i Norden i november 2020 og inkluderer en gratis basisudgave. Pro-udgaven vil koste penge. Priserne oplyses senere. For mere information læs den fulde pressemeddelelse på engelsk. Den finder du her.


Source & Image credit:

Tp-Link PR.