Test af TP-Link TL-PB10400 Powerbank

I dag skal vi se på en powerbank fra TP-Link, og med de større krav om konstant at have strøm på mobilen eller andre mobile enheder, så bør TP-Link TL-PB10400 på hele 10400 mAh, i en meget lille indpakning, i forhold til kapaciteten - ramme særdeles godt til brugerne. Læs med i testen, for at se om TP-Link TL-PB10400 Powerbank leverer hvad den lover.

tweak_dk_tp-link_logo_576px 

 

TP-Link producerer mange forskellige slags udstyr til computere, og i dag skal vi se på en af deres powerbanks, der sælges som tilbehør til tablets og smartphones. Modellen vi skal se på i dag har det mundrette navn TL-PB10400, og har en kapacitet på, ja du kan måske selv gætte det, 10.400 mAh. Det er en imponerende kapacitet i sådan en lille indpakning. Det bliver spændende at se om TP-Link TL-PB10400 Powerbank også viser sig at holde stik i testen.

 

Lad os starte med at se på indpakningen. TL-PB10400 kommer i en lækker lille og eksklusiv indpakning, hvor der er kælet for at det skal se dyrt ud. Indpakningen giver et indtryk af virkelig høj kvalitet. Kassen har et hvidt og blåt design, med et enkelt billede af powerbanken, som vi finder når vi åbner for kassen.

 

 

På bagsiden finder vi relevant produktinformation på TL-PB10400, der blandt andet viser hvilke kompatible enheder man kan bruge.

 

I kassen finder vi følgende:

 • En TL-PB10400 powerbank på 10.400 mAH, med en kampvægt på knap 250 gram
 • Et ladekabel
 • En opbevaringspose

inventory_TP_Link_powerbank_tweak_dk

 

TP-Link TL-PB10400 Powerbanken er lavet i hvid plast, med et blåt tema i toppen og bunden af powerbanken. Den har form som en kasse, med afrundede kanter, lidt i stil med en iPhone, dog har Apple ikke været forbi endnu, for at gøre indsigelse om patent på formen endnu.

 

powerbank_10400_TP_Link_powerbank_tweak_dk

 

I den ene af enderne finder vi to USB indgange, hvor den ene leverer en strømstyrke på 1 Ampere ved en spænding på 5 Volt, og den anden en strømstyrke på 2 Ampere ved 5 Volt. Og det kan den gøre simultant. Ved siden af de to USB indgange, finder vi en lille knap, som kan bruges til at finde ud af hvor stor en kapacitet der er tilbage på powerbanken fra TP-Link når den ikke er i brug, eller til at tænde den lille LED lommelygte, som kaster en meget spredt lyskegle, der ikke kan bruges til meget andet end at lyse lidt op, hvis det er den eneste lyskilde man har ved hånden. Det er ikke en feature man skal købe denne powerbank for.

 

 

Under vores test af powerbanken, har vi selvfølgelig brugt den til at lade smartphones og tablets op, for derefter at oplade powerbanken helt. Vi lå på en opladningstid på powerbanken, der var omkring 8-10 timer, afhængig af typen af oplader. Det er lang tid at den skal ligge og lade op, men på den anden side har man så er portabelt batteri man kan have med sig på farten, med kapacitet til at lade en smartphone op 3-5 gange, før den løber tør. I hvert fald i teorien.

 

TP_Link_powerbank_bank_powertweak_dk

 

I vores tests, har vi ladet hhv. en iPad Air 2, en iPhone 6 og et par Android telefoner op, og den gør det på fornemmeste vis. Jeg er specielt glad for muligheden for at lade op ved en højere strømstyrke, ved de 2 Ampere. Derudover kan powerbanken lade to enheder op på samme tid.

 

Det er en fed lille detalje, og gør den til en ideel rejsemakker for dig og en kammerat. Jeg har med success testet den over en weekend i København, hvor den var med i rygsækken og sørgede for at vi begge var toppet af på batteri når vi begyndte at mangle strøm. Det er bare en fornuftig og meget brugbar detalje, at den kan bruges til at oplade to enheder på samme tid.

 

 

Kapaciteten af batteriet holder desværre ikke helt i forhold til det opgivne. Det må jeg også indrømme at jeg forventede, da vi før har testet powerbanks med lignende resultater. Jeg vurderer at kapaciteten på TL-PB10400 ligger på et niveau der er omkring 85% af det opgivne, da der er til knap tre hele opladninger på min OnePlus 3, som jeg bruger til daglig. Det passer nogenlunde overens med en fuld opladning af en iPad Air 2, hvis batteri er omkring 8000 mAh.

 

Den gennemsnitlige opladetid to cirka 1-2 timer med fastcharge via 2 Ampere outputtet, og knap 3 timer via 1 Ampere outputtet, når jeg oplader min OnePlus 3, der har en kapacitet på 3000 mAh. Det er ikke helt det samme som fra stikkontakten, men stadig en godkendt opladehastighed.

 

Pris:
Vi har været forbi PriceRunner.dk og fundet den aktuelle pris for TP-Link TL-PB10400 powerbank, som lyder på 228,00.- DKK inkl. fragt. Det er en rigtig fin pris, i forhold til at man får en powebank med et lækkert design og en stor kapacitet på 10.400 mAh.

 

tweak_dk_pricerunner_logo_576px

 

Er du interesseret i at læse mere om TP Link og deres nye og kommende produkter, kan du klikke på deres logo herunder, for at blive ledt videre til deres hjemmeside.

 

tweak_dk_tp-link_logo_576px 

 

 

Konklusion:
Vi er nået til enden af denne test, og kan starte med at sige, at det er en lækker lille sag vi har med at gøre i dag. TL-PB10400 er en flot lille eksklusiv powerbank, som har en ret stor kapacitet. Den er meget praktisk, med to USB indgange, en på 1 Ampere, og en på 2 Ampere.

 

Ladetiden for denne powerbank er forholdsvis høj, men på den anden side får man et mobilt batteri i en forholdsvis lille indpakning, der er meget portabelt. Kapaciteten holder desværre ikke helt i forhold til det lovede, men det var forventet, omend det er uønsket. En forsigtig vurdering fra undertegnede lyder på, at det er omkring 85% af den opgivne kapacitet, som findes på vores testede enhed. Det er godkendt, specielt når vi tager det meget beskedne prisskilt på kun 228,00.- DKK i betragtning.

 

Personligt synes jeg at den er alle pengene værd, og den jeg vil ikke være ked af at anbefale denne powerbank til venner og familie i skrivende stund.

Vi runder testen af med at give powerbanken en karakter på 8. Et godt produkt med få mangler, som er meget praktisk, til den der har behovet for en lidt større powerbank en hvad der er standard anno 2016.

 

Godt:

 • Design
 • Stor kapacitet
 • Pris
 • To USB indgange. En på 2A og en på 1A

Mindre godt:

 • Størrelse
 • Kapacitet er ikke på de opgivne 10.400 mAH

 

English summary:
We have reached the end of this test, and I will start by saying that it is a great little thing we have had the opportunity to test today. TL-PB10400 is a nice little exclusive power bank, which has a rather large capacity. It is very convenient, with two USB inputs, one at 1 Ampere, and one at 2 Ampere.

 

The charging time for this power bank is relatively high, but on the other hand you get a mobile battery in a relatively tiny package that is very portable. The capacity is not the promised 10.400 mAH, but it was expected, although it is undesirable in a portable battery. A conservative estimate estimates that it has a capacity of about 85% of the rated capacity. The powerbank is approved, especially when we take the very modest price tag of only 228,00.- DKK into consideration. Personally, I think that it is worth every penny, and I will not be shy about recommending this power bank to friends and family.

 

We round test of giving power bank a score of 8. A good product with few faults, which is very handy to have, for the one who has a need for a little more power.

 

Good:

 • Design
 • Large capacity
 • Price
 • Two USB outputs. One at 2A and one at 1A


Less good:

 • Size
 • Capacity is not the promised 10.400 mAH

10400_powerbank_TP_Link_powerbank_tweak_dk

Vores partnere