Sådan aktiverer du Smart Downloads på Netflix

NETFLIX-2018
Tidligere i år debuterede Netflix med en ny funktion til sine mobile apps kaldet Smart Downloads. Hvis du ikke er sikker på, hvad denne funktion handler om, betyder det dybest set, at hvis du følger en bestemt serie på din smartphone, hvis du aktiverer funktionen, vil Netflix automatisk downloade den næste episode og slette den forrige.


Ved at downloade episoden betyder det, at du kan se den, selvom du ikke har en internetforbindelse. Ideen bag det er, at du altid har noget at se på, selvom du ikke har en internetforbindelse. Hvis dette lyder som en funktion, du gerne vil drage fordel af, er her en kort guide til, hvordan du kan gøre det.

netflix 1.jpg

netflix 2.jpg


1. Start Netflix appen på din smartphone eller tablet

2. Tryk på knappen Mere nederst til højre på skærmen (de tre streger)

3. Klik på Appindstillinger

4. Under menuen Downloads skal du sikre dig, at Smart-Downloads er slået til


For det meste er Smart Downloads allerede aktiveret som standard, men hvis du har slukket det tidligere uden at vide, hvad det handlede om, er det sådan, du kan gå tilbage og tænde den. Bemærk, at Smart Downloads kun fungerer, når du er tilsluttet Wi-Fi. Hvis du bruger en mobilforbindelse, når du er ude, kan du ikke downloade nye shows, når du har afsluttet den forrige episode.

Da dette er downloads, optager de også lagerplads på din smartphone eller tablet, så sørg for, at du har nok plads på din smartphone eller tablet. Du kan administrere dine downloads ved at gå til fanen Downloads i Netflix og se alle de shows, der er blevet downloadet. Du kan også slette dem, hvis du er færdig med dem eller vil frigøre noget plads på din enhed.