CES 2019: Samsungs foldbare smartphone fremvist bag lukkede døre på CES

I går skrev vi om Royole FlexPai er verdens første foldbare Smartphone. Slår Samsung på stregen, og nu dukker der spændende nyt op via Sammobile.

I går skrev vi om Royole FlexPai er verdens første foldbare Smartphone. Slår Samsung på stregen, og nu dukker der spændende nyt op via Sammobile.

 

Samsungs foldbare smartphone forventes annonceret på Mobile World Congress i kommende februar, men noget kunne tyde på Sasmung allerede hr vist den frem bag lukkende døre på CES 2019.


Der skulle være tale om en fremvisning for en lukket kreds bestående af udvalgte af Samsungs samarbejdspartnere.

 

Tweaks dækning af CES 2019 er blevet mulig med støtte fra Plantronics. Besøg Plantronics og se deres brede udvalg af headsets til både professionelt brug og gaming.

 


Det er ikke første gang vi ser samme procedure fra Samsung under CES, så uden tvivl får hypen til at vokse inden officiel afsløring.


Samsung foldbare Smartphone blev fremvist på video under Samsungs Developer Conference sidste år, og siden er intet officielt sluppet ud med hensyn til specifikationer. Medierne har siden opsnuset brugen af et 7,3 tommer display, som kan foldes på midten.


Hertil skulle Samsungs foldbare telefons 7,3 tommer skærm kommer med en opløsning på 2152 x 1536 pixels. Den anden del af skærmen skulle bestå af et 4,6 tommer display med 1960 x 840 pixel opløsning.

 

Disse informationer er dog ikke officielt bekræftet.


Billede & Kilde
Sammobile