Apple har over 1 milliard aktive iPhone-brugere

Apple iPhone 1 millard brugere globalt
I det seneste earnings call med investorerne meddelte Apple, at de nu er over 1 milliard aktive iPhone-brugere globalt. En imponerende milepæl af Cupertino-giganten, der viser iPhones enorme popularitet blandt forbrugere og entusiaster. Desuden forklarede CEO Tim Cook også, at der er over 1,65 milliarder Apple-enheder, der er aktive rundt om i verden.

Nu er det ikke usædvanligt, at Apple rapporterer disse former for statistikker for sine iPhones, da enhederne ofte topper hitlisterne med hensyn til salgstal. Modeller som iPhone X, iPhone XR, iPhone 11 og 2. generation iPhone SE har været at finde i på toppen af salgshitlisterne i flere kvartaler inden for de senere år.

En afgørende faktor, der gør iPhones populære blandt brugerne, er softwaresupporten fra Apple. Den nyeste iOS-version, der bragte masser af tilpasningsmuligheder for iPhone-brugere, understøtter tilmed iPhone 6S og 6S Plus, der udkom helt tilbage i 2015. Så dette tilskynder brugerne til at bevare deres gamle enheder, da de nyeste softwareopdateringer fra Apple holder dem opdateret og relevante gennem årene.

Ifølge rapporter rundede Apple 1 milliarder solgte iPhone-enheder tilbage i 2016, og tilbage i januar 2019 rapporterede virksomheden at have over 900 millioner aktive iPhones globalt set.

Det tal er siden øget markant.

Vil du grave lidt dybere, kan du læse mere i Apples earnings call

 

Source & Image credit:

Apple, The Verge


 

Vores partnere