Galaxy S21 leak: Her er farvemulighederne

farver gamaxy s21 leak Roland
CES 2021: Vi er allerede godt bekendt med Samsung Galaxy S21 serien takket være et hav af rygter og leaks. Vi ved stort set alt om telefonerne - lige fra næste generations hardware og software til prisfastsættelse og tilgængelighed. Leaks kommer dog stadig ind på næsten daglig basis, og den seneste giver os et kig på alle de farvemuligheder, som vi vil se på Samsungs kommende flagskibe.

Tidligere på dagen lagde vi nyheden om Lækket Samsung Galaxy S21 billede skaber bekymring, og få timer efter kommer næste leak.

De nye renders blev tweet af Roland Quandt og viser os flere farver på alle tre enheder i kommende Galaxy lineup. For eksempel vil S21 Ultra ikke kun være tilgængelig i Phantom Black og Phantom Silver, men også i tre andre nuancer af blå, brun og grå.

Samsung Galaxy S21 farver Roland Quandt.JPG

På samme måde kan S21 + nu ses i en ekstra farve: en fed nuance af rødt. Ligesom Phantom Violet har en dual-tone finish, hvor kameramodulet er en slags rose guld / bronze - en mørkere metallisk nuance af rød ville sandsynligvis have set bedre ud (personlig holdning). Roland kalder disse "Custom Colors", hvilket måske betyder, at de kun vil være tilgængelige på udvalgte markeder. Samsung har en historie bag sig med at lancere region-eksklusive farver, så det ville ikke være overraskende.

Samsung Galaxy S21 farver lækket.jfif

Samsung Galaxy S21 farver.jpeg

Standard S21 vil også være tilgængelig i fire farver (forvent plastikbagsider), inklusiv Phantom Violet og Phantom Bronze - der er noget for enhver smag. Vi mangler dog stadig at se, hvilke farver der kommer til hvilke markeder. Ventetiden bliver dog kort.

De næste Galaxy-flagskibe er klar til at blive pakket ud den 14. januar sammen med et par interessante tilbehørsenheder, herunder Galaxy Buds Pro.


Source & Image credit:

Samsung, Roland Quandt