Nu kan du styre din iPhone med ”Back Tap” i iOS 14

iphone-iphone-8-plus-thumbnail
Når iOS 14 lanceres i efteråret, åbnes der også for en ny tilgængelighedsfunktion kaldet "Back Tap". Denne giver brugerne mulighed for at udføre forskellige systemhandlinger ved blot at tappe bag på deres iPhone.

Når der trykkes på bagsiden af iPhone, aktiveres der en tilknyttet handling. Dette inkluderer lancering af mange af systemhandlingerne, for eksempel åbning af app-switcher eller kontrolcenter, samt tilgængelighedsfunktioner som aktivering af forstørrelsesglas eller VoiceOver, udførelse af bevægelser og endda start af genveje.

Vi har ikke selv taget et dybt spadestik ned i Back Tap funktionen, men efter signende åbner der sig en verden af muligheder. Blandt andet omtales muligheden for, at

Hvis du bliver kreativ, er der meget Back Tap kan gøre. Double-tap kan starte din afspilningsliste på din Apple HomePod, eller triple-tap kan starte kamera-appen.

frederico viticci double tap.JPG

For at aktivere denne funktion på understøttede iOS 14 enheder er følgende procedure frigivet:

- Åben Indstillinger

- Gå til Tilgængelighed > Touch > Back Tap

- Vælg en handling for dobbelt-tap funktionen og det samme for triple-tap hvis dette ønskes taget i brug.

Gældende for ovenstående er, at det først understøttes med iOS 14.

Dette er blot en af de mange nye funktioner, der findes i iOS 14

Under samme Apple keynote, blev også watchOS 7 annonceret, og Apple løftede ligeledes sløret for tvOS 14, som  understøtter YouTube i 4K på Apple TV


Source & Image credit:

'Apple


Vores partnere