LEAK: Her er den nye Huawei P40 Pro

P40 Huawei
Med CES 2020 bag os og Samsung Unpacked og MWC 2020 ikke for langt væk i horisonten, er det nemt at glemme, at Huawei også har noget spændende på vej. Huawei P40-serien kommer, og selvom der stadig er nogle spørgsmål om Androids skæbne på deres nye sortiment, er der ingen tvivl om, at det kinesiske firma frigiver en helt fantastisk telefon.


Nye renders fra Evan Blass har givet os et bedre kig på den kommende Huawei P40 Pro, og hvis disse renders er korrekte, bliver vi vidne til attraktivt to-tone kameramodul på Huawei P40 Pro.

De nye renders viser os enheden fra en række vinkler, inklusiv for- og bagside. P40 Pro's front er umildbart holdt minimalistisk til det ekstreme, med meget tynde rammer i top og bund og buede kanter på siderne. De to frontvendte selfie-kameralinser er placeret i et punch-hole øverst til venstre. Vi spotter en USB-C-port i bunden af enheden ved siden af en enkelt højttalergrill, og antennen synes at være placeret øverst og nederst på telefonen. Som forventet er der ingen jackstik.

eocmddkxuaiepyn-768x768.jpg

Source: Evan Blass

Men det er bagsiden af telefonen, der virkelig har fået vores opmærksomhed. Flagskibstelefoner tilføjer endnu flere kameralinser til det bagerste kameramodul, og det fører til stadig større kameramoduler, og det må virkelig stille krav til designholdet bag. 

Hvis disse renders er korrekte - og Evan Blass er normalt spot-on - kan vi forvente et attraktivt to-tonet design på P40 Pro's store kameramodul. De første tre linser, der inkluderer en zoom-linse til tele-fotos, fremhæves med en krom-accent, hvilket hjælper de andre linser med at stå lidt i baggrunden. Designet skjuler dog ikke den anden serie af linser på den hvide model, og set fra siden, afsløres det, hvor stor modul-notchen forventes at være. Imponerende design-skills.

Men Huawei P40-seriens største problem er sandsynligvis i dens software snarere end hardwaren. I øjeblikket ser det ud til, at Huawei P40 og P40 Pro vil blive sendt uden Google Play-tjenester som Goggle Maps og Google Play Store - hvilket kan være et fatalt på de vestlige markeder, hvor Huawei har opnået succes i de senere år. Dette spørgsmål har rødder i den amerikanske-handelskrig og det tyder usandsynligt, at den snart vil blive løst, hvilket betyder, at Huawies nyeste flagskib vil blive lanceret ret forkrøblet.

De har lidt tid at løbe på, da Huawei P40 er klar til at blive lanceret i slutningen af marts. Det betyder, at den sandsynligvis ikke er på MWC 2020 i Barcelona.


Source & Image credit:

Evan Blass


Vores partnere