OnePlus 7T og 7T Pro specifikationer lækket

OnePlus_7T_7TPro_leak
Imens vi nærmer os den tid på året, hvor OnePlus præsenterer deres "T" model, er der i mellemtiden dukket mulige specifikationer og en lancerings-dato op.


Allerede sidste måned, dukkede der formodede billeder op af OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro, igennem OnLeaks på Twitter. Nu er samme person på banen igen, med lækkede specifikationer og en lancerings-dato, for de kommende to smartphones fra OnePlus.

De lækkede specifikationer lyder på en Snapdragon 855+ SoC, sammenkoblet med 8GB RAM, 256GB lagerplads og Android 10 baseret på OxygenOS. Der er også tale om en 128GB variant, men hvorvidt den er udstyret med 6GB eller 8GB RAM, er uklart.

Kameraet i OnePlus 7T ser også ud til at få en opgradering, med et nyt triple-kamera, modsat et dual-kamera i OnePlus 7.
Triple-kameraet i både OnePlus 7T og 7T Pro, består af en 48MP hovedlinse, en telephoto-linse og en 16MP ultra-wide linse. Telephoto-linsen skiller sig dog ud, ved at være på 12MP 2x i OnePlus 7T, mens den er på 8MP 3x i 7T Pro.

Ifølge kilden, får OnePlus 7T også en opgradering på batteri-siden med et 3800 mAh batteri, der nu understøtter 30W ”Warp Charge” hurtigladning, modsat 20W i OnePlus 7. OnePlus 7T Pro lander også med 30W hurtigladning, men med et større batteri på 4085 mAh.

Displayet i OnePlus 7T får også en overhaling, med en støre FHD+ OLED skærm på 6,55” – nu på 90Hz, der før var eksklusivt på OnePlus 7 Pro. OLED skærmen i OnePlus 7T Pro er på 6,65” med en QHD+ opløsning på 90Hz. Skærmen på begge telefoner har desuden en indbygget fingeraftryks-læser.

Informationen, skal selvfølgelig tages med et gran salt, da det kun er et læk indtil videre. Umiddelbart lyder lækket ikke til at være helt ude i hegnet, men lad os vente til at OnePlus melder noget officielt ud.


Lanceringen på de to smartphones, finder ifølge lækket, sted den 10. oktober, hvor man kort efter – den 15. oktober, allerede kan købe dem.Billede og kilder: Gsmarena, Androidauthority, Onleaks