Sådan får du iOS 14 beta på din iPhone

top logo ios 14 beta guide
Er du ikke sprængt fyldt med tålmodighed, vil du næppe kunne acceptere ventetiden til iOS 14 officielt sendes ud over rampen. Er du klar til at hoppe ombord i iOS 14 beta, har vi gode nyheder og dårlige nyheder til dig: Apple har lanceret iOS 14 beta til udviklere, men det er ikke tilgængeligt for offentligheden. Vi har dog sammenfattet en løsning til dette.


Der er en nem måde at downloade iOS 14 beta, som involverer at tilmelde dig til at være en Apple-udvikler og betale et mindre gebyr. Eller du kan vente med at få iOS 14 public beta i juli eller den endelige version af Apples softwareopdatering - sandsynligvis i september med annonceringen af iPhone 12.

Bemærk, at ikke alle iPhones vil være i stand til at downloade iOS 14 - noget, der beklageligt er umuligt, hvis du er ejer af en iPhone 6S eller ældre. Disse får hverken beta eller den fulde version af iOS 14, når den ankommer senere i år.

På plussiden er installationsprocedure den samme, som det var med iOS 13-opdateringen, så hvis du var i stand til at downloade denne, vil du kunne få det nye operativsystem.

Hvis din iPhone er kompatibel, kan du benytte dig af nedenstående trin-for-trin guide til at opdatere din enhed til iOS 14 beta.

1. Tilmeld dig Apple Developer Program

Der kræves du er en del af Apple Developer Program for at få adgang til developer beta. For at tilmelde dig som enkeltperson skal du besøge den officielle tilmeldingsside og følge instruktionerne (angivet her). Du har brug for et Apple ID og personlig dokumentation, og ja, betale et gebyr på ca. $ 99 for at tilmelde dig.

2. Sikkerhedskopier af din iPhone, før du installerer iOS 14

Hvis du vælger at iOS 14 beta, anbefaler vi, at du først tager sikkerhedskopi af din iPhone. På den måde kan du gendanne telefonens indstillinger, apps og data (dvs. på en stabil version af iOS), hvis noget går galt i opdateringen.

IOS 14 beta er sandsynligvis stadig buggy, som alle andre beta tests typisk er. Her skal du helst sikre dig, at du ikke mister vigtig data undervejs.

Så før du downloader til iOS 14, anbefaler vi dig at tage backup af din iPhone

3. Download iOS 14 beta

For at få Apples nyeste iOS 14 beta software, før den officielt lanceres, skal du downloade profilen til den kompatible enhed, du kører betaen på. Gå til Developer.apple.com/download og følg instruktionerne for at downloade beta-profilen.

Tryk på menu-ikonet øverst til venstre, og tryk på downloads, scroll ned, indtil du finder iOS 14 beta, og klik på knappen Installer profil. Dette downloader selve den eksekverbare fil på din enhed, som du skal installere manuelt.


3. Installer iOS 14

Når softwaren er downloadet, skal du også installere den manuelt - gå til Indstillinger > Generelt > Profil, vælg derefter den downloadede profil (en ny mulighed vises), og klik derefter på den valgte profil.

Når iOS 14 beta versionen er installeret, skal du, mens du stadig befinder dig i menuen Indstillinger, rulle ned til Generelt og vælge Softwareopdatering. Hvis de følgende trin er blevet fulgt korrekt, vil her listes muligheden for at downloade iOS 14 beta. Vær opmærksom på, at opdateringen fylder næsten 5 GB, så tilslut din telefon til strøm, og afsæt tiden til dette.

Genstart din telefon, og efterfølgende, er iOS 14 beta nu installeret.

Source & Image credit:

FastCompany

Vores partnere