Apple frigiver watchOS 8 Public Beta 1

watchOS 8 Public Beta 1
Vi har lige hørt, at Apple har frigivet den første offentlige beta af iOS 15 og iPadOS 15. De udgav ligeledes en ny beta til Apple Watch, watchOS 8 Public Beta 1.

WatchOS 8 Public Beta 1-softwaren er nu tilgængelig for offentlige beta-testere til at prøve. Du kan finde flere detaljer om softwaren, og hvordan du installerer den i dit Apple Watch via Apples websted på nedenstående link eller klik her

Apple udgav for nylig en ny beta af softwaren til udviklere, watchOS 8 beta 2, dette er dybest set den samme software, der er blevet frigivet til offentlige beta-testere.

Læs også: Sådan bruges Google Drev

Den nye watchOS 8-software bringer en række nye funktioner til Apple Watch. Dette inkluderer understøttelse af de nye Apple Wallet-funktioner, der giver dig mulighed for at gemme dit kørekort med videre på din iPhone og Apple Watch.

Apple Wallet understøtter også en række nøgler til dit hjem og kontor, og du vil kunne bruge dit Apple Watch til at låse disse op på kompatible smarte låse.

Der er også nogle nye funktioner, der kommer til Apple Fitness på Apple-uret med flere træningsprogrammer, herunder Pilates og mere. Apple lancerer også en ny Find min app på Apple Watch.

Vi forventer, at watchOS 8-softwareopdateringen frigives i september sammen med den nye Apple Watch Series 7 og iPhone 13.

 

Kilde Apple, Wiki