Dropbox gemmer 50 af dine adgangskoder gratis

Dropbox Passwords
Leder du stadig efter et alternativ til LastPass? Fra april, vil gratis Dropbox Basic-brugere få adgang til platformens indbyggede adgangskodeadministrator. Selvom tilbuddet kun omfatter lagring af 50 adgangskoder på 3 enheder, kan den gratis version af Dropbox Passwords være en bedre mulighed for mange brugere end en betalt adgangskodeadministrator eller open source Bitwarden-klienten.

Dropbox Passwords, der debuterede for betalte abonnenter i august 2020, fungerer på web-, mobil- og desktopplatforme. De, der betaler et månedligt gebyr for Dropbox, kan bruge tjenesten til at gemme et ubegrænset antal adgangskoder på et ubegrænset antal enheder, og gratis-brugere begrænses til kun 50 adgangskoder på 3 enheder. Gratis brugere går også glip af Dropbox Vault, som kun er tilgængelig for Dropbox Plus-abonnenter.

Begrænsningen på 50 adgangskoder for gratis brugere burde også være mere end nok til den almene forbruger, og kommer du fra LastPass, som nu tvinger gratis brugere til at vælge mellem LastPass på desktop eller mobil, kan begrænsningen på 50 adgangskoder være en rimelig afvejning for Dropboxs multi-platform support.

Læs også: Her er de mest anvendte adgangskoder i 2020

Er målet at finde en adgangskodeadministrator, der understøtter et ubegrænset antal adgangskoder og tilsluttede enheder, skal du betale et par dollars om måneden for en premiumklient eller oprette en gratis Bitwarden-Vault.

Kan du accepterer begrænsningen på 50 adgangskoder og allerede har en Dropbox Basic-konto, bør du absolut overveje brug af Dropbox Passwords, når den frigives til gratis brugere i april.

Dropbox Passwords tilbyder tilmed fuld end-til-end-kryptering er Dropbox, som er med til at sikre dine adgangskoder.


Source & Image credit:

Dropbox via The Verge