Microsoft dropper Windows 10 translator appen

Microsoft Translator
Selvom Microsoft Store er hjemsted for masser af Windows 10-apps, er der ikke mange rigtig gode, hvis du spørger mig. Det største problem er programmer (ældre apps, som Microsoft kan lide at kalde dem), som typisk findes andre steder, er ofte bedre og mere kraftfulde. Det samme gør sig gældende for webapps, der er lige så potente funktionsmæssigt som mange Windows 10-apps, men som ikke kræver installation.

Det er derfor ikke overraskende, at udviklere ikke ligefrem står på nakken af hinanden for at oprette/udvikle apps til Microsoft Store. Af dem, der har prøvet det, har mange simpelthen stoppet med den fremadrettet udvikling, fordi efterspørgslen bare ikke er stor nok.

Mod slutningen af sidste måned meddelte Microsoft, at deres Translator-app til Windows ikke længere ville være tilgængelig til download fra Microsoft Store fra 8. april 2021.

Lidt undrene er, at selvom skæringsdatoen var sat til 8. april 2021, er Translator-appen stadig at finde på Microsoft Store – du kan bare ikke længere downloade den selvom det i pressemeddelelsen står angivet:

Læste du også: Google + 10 ting som gør en forskel [Opdateret]

“If you have already downloaded the desktop app, it will continue to work however technical support and updates to the service will no longer be provided.”

Hvis du vil fortsætte med at bruge oversættelsesfunktionerne, som Microsoft tilbyder, kan du installere iOS- eller Android versionen på din telefon eller bruge web-appen.

Læste du også: Google Translate vs. Apple Translate: Vinderen er?


Source & Image credit:

Microsoft

 

Vores partnere