Synology C2 Backup lanceret

synology-c2-logoRZ-1280x720
Synology har nu officielt lanceret deres C2 Backup online tjeneste. Den er en del af deres C2 linje af online tjenester der kan være med til at gøre vores online liv mere sikkert.

Vi har tidligere her på Tweak taget et kig på C2 Password delen af de nye tjenester fra Synology. Den kan I læse meget mere om her. 

Nu har Synology dog officielt også lanceret deres C2 Backup tjeneste der med en AES256 bits end-to-end kryptering skal være med til at gøre vores online liv betydelig mere sikkert. Der er løsninger både til private og til virksomheder som har behov for et højere niveau af sikkerhed. 

Synology skriver selv i en pressemeddelelse om den nye tjeneste: 


"Med C2 Backup tilbyder vi et nyskabende alternativ til personer som ønsker at centralisere beskyttelsen af deres enheder, lige meget hvor de befinder sig," fortæller Yen-ju Lin, produktansvarlig for C2 Backup hos Synology Inc. "Det er nemt at opsætte og anvende og kræver ingen ekstra hardware for at beskytte Windows-enheder, hvilket gør at brugere kan begynde at sikkerhedskopiere med det samme."

Komplet og centraliseret databeskyttelse

Med C2 Backup for privatpersoner og C2 Backup For Businesseskan alt på Windows PC'er og servere sikkert og effektivt sikkerhedskopieres fra én enkelt konsol. Dette omfatter systemkonfigurationer og software, filer og mapper samt eksterne drev.

Data som er sikkerhedskopieret med C2 Backup er fuldt beskyttet mod uautoriseret adgang med end-to-end AES-256 kryptering samt brugerens egen private nøglekode som kræves for at få adgang til sikkerhedskopieringsfiler og følsomme oplysninger.


Synology C2 Backup
Fleksibel planlægning af sikkerhedskopiering

C2 Sikkerhedskopieringen gør brug af løbende inkrementel kopiering for at optimere lagring og båndbredde. 

Inkrementel sikkerhedskopiering reducerer den datamængde som uploades ved hver kopiering til kun at omfatte de blokke som er blevet ændret, hvilket skaber en mere effektiv sikkerhedskopiering.

Hver bruger kan indstille sine egne præferencer for versionsbeskyttelse. Beskyttelsespolitikker kan persontilpasses til individuelle behov eller virksomhedspolitikker eller -regler.

Desuden tilbyder C2 Backup planlægningsstrategier som sikrer, at brugere aldrig springer en sikkerhedskopiering over. Brugere kan vælge at udføre sikkerhedskopieringer regelmæssigt eller at sikkerhedskopiering igangsættes ved handlinger såsom skærmlåsning, udlogning fra konto eller tilkobling af enheden.

Valgmuligheder for hurtig og komplet gendannelse

I tilfælde af enhedssvigt, datatab eller ransomware-angreb sikrer C2 Backups hurtige gendannelsesmetoder, at brugere hurtigt kan genoptage deres aktivitet. Gendannelse på filniveau gør, at du øjeblikkeligt kan hente en hvilken som helst fil du har brug for, mens fulde enheder kan gendannes til deres tidligere tilstand fra bunden.

"Individuelle enhedsejere kan nemt og hurtigt finde og downloade deres sikkerhedskopierede data på egen hånd ved at tilgå C2 Backups intuitive konsol," forsætter Ms Lin. "Den klare versionsstying giver også brugere mulighed for at hente ældre kopier af deres filer via portalen efter behov."


C2 Backup options

Ubegrænsede slutpunkter og gennemsigtige priser

Prisen på C2 Backup For Individuals er baseret på lagringsforbrug. Der er ingen begrænsning for, hvor mange enheder som kan beskyttes under ét abonnement. Den årlige abonnementspris starter ved 3,49$ om måneden for 500 GB sikkerhedskopieret data eller under 9,99$ om måneden for beskyttelse af op til 2 TB.

Tilgængelighed

C2 Backup fås med to abonnementstyper: C2 Backup For Individuals og C2 Backup For Businesses. 

Brugere som opretter abonnement på C2 Backup For Individuals før udløbet af 2021 tilbydes en udvidet 90-dages prøveperiode, hvilket giver mulighed for grundigt at gennemteste den nye platforms muligheder.

C2 Backup For Business lader derudover brugere af Microsoft 365 sikkerhedskopiere data lagret på Exchange Online.