Concept UFO: En Nintendo Switch med Windows 10

Dell concept UFO
Sammen med foldbare og Windows pc'er med dobbelt skærm, fremviste Dell også deres Alienware Concept UFO på CES 2020, der kombinerer Nintendo Switch konceptet til en mobil gaming PC i et lille format.


Men kunne fristes til sige; Alienware Concept UFO, er en Nintendo Switch med Windows 10. Nintendo har høstet stor succes ved at designe en kontroller og en skærm i én og samme enhed og dermed høj mobilitet.

Baseret på dens design er det klart, hvor Dell har hentet inspiration fra, hvor det føles som om de forsøger at skabe en bærbar spillemaskine med formfaktoren fra Switch, men med kraften fra en pc bag sig.

dell-concept-ufo-ces2020.jpg

Mange tredjepartsudviklere og spiludgivere porterer deres pc-spil til Nintendo Switch, men der er en anke ved dette i form af mærkbar nedgradering i grafikken i spillet til følge. Dette problem vil Dell forsøge at eliminere gennem Concept UFO og dertilhørende bedre hardware-specifikationer under overfladen.

ENoUjHMXYAIOAt1 (1).jpg

https___hypebeast.com_image_2020_01_dell-alienware-concept-ufo-nintendo-switch-01.jpg

Dell har beklageligt ikke afsløret noget som helst om hardwaren i Alienware Concept UFO, men skal de holdes op på deres ord om bedre gaming performance end på Nintendo Switch, må vi formode Dell har proppet hvert et hjørne i Concept UFO med potent hardware.

ces_promo.png

I betragtning af at dette er en pc, vil enheden kunne afvikle Windows-baserede spil, hvilket faktisk er en god ting, da det betyder, at spillerne har adgang til et meget større spil-bibliotek, forudsat at spillene er kompatible med kontrolleren. 

Vi skal huske at omtale, at det i øjeblikket er et koncept, og det, Dell fremviser på CES, kun er en fungerende prototype og ikke er tilgængelig i handlen, eller planlagt til snarligt release.


Source & Image credit:

Dell, nintendosoup