Om MSI

MSI er en verdensledende hardwareproducent, med et af de mest pålidelige navne inden for udstyr til gaming og eSport. MSI har afsat utallige timer og talrige ressourcer til eSports-samfundet for at støtte verdens mest talentfulde spillere, og udnytte deres spilekspertise for at optimere deres produktdesign. Bestræbelsen på at overgå tidligere resultater, har gjort MSI til et meget eftertragtet brand i hardwarebranchen.


MSI's omdømme er bygget op omkring årtiers banebrydende teknologi inden for hardware komponenter som computerskærme og bærbare computere. Deres skærme besidder fantastisk farvernøjagtighed og deres computerkabinetter er solide og elegante. MSI's produktlinje spænder over alt fra "low-end" budget venlige komponenter, til de bedste højtydende computerkomponenter.MSI har fokus på deres kunder og lytter til den feedback de får på deres produkter. MSI ønsker at levere produkter som dækker hele spektret fra individuelle hardwarekomponenter til færdige systemer computere og deres Content Creation Series hvor målgruppen er studenter. De producere endvidere letvægts bærbare computere til forretningsmanden og hardcore gamer bærbare som deres Stealth serie. Særligt Stealth serien er placeret højest på spillernes ønskelister, grundet deres omdømme de har fået af hardware testere.


På tværs af hele MSI produktportefølje er det tydliget at deres fokus primært ligger på æstetiske design og den høje ydeevne. MSI er pionerer inden udvikling af hardware på gaming området, lige fra casual gamere til professionelle e-sport gamere.