Crysis Remastered Trilogy til pc og konsoller

Crysis Remastered Trilogy
Crysis Remastered Trilogy kommer til pc og konsoller i efteråret 2021.

Et år efter at spiludviklerne frigav en remaster af det klassiske first-person shooter, optimerer Crytek nu de to andre spil i hovedtrilogien til nutidens moderne platforme. Udvikleren frigiver Crysis Remastered Trilogy i efteråret på PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. Crytek tilføjer i pressemeddelelsen, at spillene kører "even smoother" på PS5 og Xbox Series X / S, hvilket de også burde med al den nye teknologi, som producenterne er stillet til rådighed.

Læs også: Gaming PC: 5 tips til at bygge en gaming computer

Crytek arbejder på trilogien med Saber Interactive. Du kan få et bundle af alle tre spil, og du vil også være i stand til at købe Crysis 2 Remastered og Crysis 3 Remastered separat, hvis du vil. Selvom det endnu ikke står klart, hvilke forbedringer disse to spil vil have sammenlignet med deres originale versioner, (De blev udgivet i 2011 og 2013), afslører Crysis Remastered måske en del af setuppet bag.


Dette spil omfattede teksturer op til 8K, motion blur, HDR support, en masse nye lysindstillinger og forbedrede partikeleffekter. Crysis Remastered tilbyder også softwarebaseret Ray tracing på Xbox One X og PS4 Pro. Uanset hvad de tilbyder, bliver det være interessant at se, hvordan Crytek drager fordel af Ray Tracing-funktionerne i PS5 og Xbox Series X / S.


Source & Image credit:

Crytek, Engadget