Cyberpunk 2077: Våbenguide

våben i CyberPunk 2077
De første anmeldelser af Cyberpunk 2077 er landet, og spillet har fået en blandet modtagelse. De fleste journalister er imponeret af de visuelle, men stemmer i, når snakken falder på, at Cyberpunk 2077 kan være et desorienterende spil. Spillet kaster lag på lag af verdens terminologi, oven på RPG-systemer inspireret af Cyberpunk 2077s forgængere. Indtil vi selv når i mål med vores gennemgang af spillet, har vi i denne artikel kigget i retning af de tilgængelige Cyberpunk 2077 våben.

Cyberpunk 2077 handler lige så meget om handling som udforskning, og du bliver nødt til at være godt forberedt på at tage kampen op mod knap så venlige borgere. Night City kommer spækket med våben du kan finde på din vej, hver med deres egne grundlæggende egenskaber og tilhørende statistik og tilføjelser.

Selvom vores liste, som er samlet gennem studierne af udenlandske Cyberpunk 2077 reviews, så er listen langt fra fuldendt.

Den forskelligartede verden i Cyberpunk 2077 inkluderer også et varieret sortiment af våben. Selvom det er let at blive fanget af skønheden i Night City, skal du sørge for at samle en habilt loadout for at overleve med snesevis af muligheder spredt overalt for at imødekomme din egen personlige spillestil. Det betyder, at det er afgørende at forstå de grundlæggende våbentyper i Cyberpunk 2077, og hvordan dit valgte våben kan påvirke din spillestil.

Læste du også vores artikel om: Det ultimative Cyberpunk 2077 build


Hvert skydevåben i Cyberpunk 2077 kategoriseret i tre hovedtyper - "Power Weapons", "Smart Weapons" og "Tech Weapons." Hvert våben har deres fælles træk, der definerer kategorien, hvilket påvirker, hvordan de fungerer i kampens hede.


Våbenarsenal i Cyberpunk 2077

CD PROJEKT RED klassificerer deres våben i Cyberpunk 2077 som følgende:

Power weapons – high fire rate, high recoil

Tech weapons – low fire rate, high penetration

Smart weapons – guided bullets

Melee weapons – for close-quarters combat

Cyberware – body modifications covering a wide variety of weapon styles

Throwable weapons – presumably for throwing 

Source: CD Projekt S.A.


Våben fremstilles af 12 virksomheder i Cyberpunk 2077-universet. Våbentilgængeligheden er baseret på fabrikantens egne våbenklasser. Hver våbenproduktion er under enten Lower, Middle, eller Upper Tier. Jo højere niveau jo mere sjældne og dyre er disse våben.

Power weapons er klassificeret i 3 hovedtyper. Power weapons er konventionelle våben i den forstand, at de bruger traditionel ammunition, kalibre og patroner. Denne kategori inkluderer en bred vifte af våben, herunder polymer, våben med ét skud, som er til engangsbrug, revolvere, smgs, maskingeværer, haglgeværer/shotguns og pistoler. 

Tech weapons er våben, der bruger rail gun teknologi og affyrer projektiler, der drives med en elektromagnetisk ladning. Hvad de ikke kan tilbyde med hensyn til affyringshastighed, kompenserer de for i gennemtrængningseffekter afhængigt af hvor længe opladningen holdes tilbage inden du trykker på aftrækkeren. Disse våben bruger caseless ammunition.

Smart weapons bruger gyrojet-teknologi til at affyre caseless guidet ammunition mod fjender. Denne teknologi blev udviklet i 1960'erne. I 2077 er de effektive og nøjagtige. Smarte våben er bundet til våbengreb og optik for nøjagtigt at scanne og spore bevægelse af mål. 

Credit CD project red våben.JPG

Source: CD Projekt S.A.


Power Weapons: Dette indbefatter traditionelle skydevåben, herunder forskellige pistoler, haglgeværer/shotguns og rifler med standardammunition og den simple målretning - peg-og-skyde.

Smarte Weapons: Her finder du våben, der bruger målprojektiler, der låser på og styrer skuddene mod deres mål, selv rundt om hjørner.

Tech Weapons: For et elektrificerende touch i spillet inkluderer tech-klassen højspændings-burst med kontinuerlig skade på målet.

cyberpunk-2077-alley.webp

Source: CD Projekt S.A.


Cyberpunk 2077 fremhævede også et velkendt farvekodet differentieret loot-system, hvor alt udstyr tjener en sjældenhedsvurdering fra almindeligt til legendary. Disse kan påvirke på dine våben, inklusive ekstra mod slots for at udvide muligheder på hvert våben. Hvert våben kommer også i in-game corporations med producenter i spillets indledende niveau som Budget Arms og Rostovic og premium-mærker som Arasaka og Kang Tao.

Og som med enhver titel, der kan prale af et stort differentierende våbenarsenal, har du de traditionelle våbenkategorier, hver med deres styrker og svagheder i kamp-øjemed. For eksempel er pistoler kompakte, men alligevel dødbringende, assault-rifles sender større byger af skud mod fjenden, mens shotguns leverer smæk for skillingerne, når der er tale om close combat.

cyberpunk-2077-power-weapons-in-action.gif

Source: CD Projekt S.A.


Liste over Power Weapons i Cyberpunk 2077 (opdateres løbende)

Mens Cyberpunk 2077 er årtier foran den verden, vi kender i dag, er Night City fristende ud over alle grænser, når man har gamer-blod i årene.

Navn:

Carnage (Shotgun)

Budget_Arms_Carnage.png


 Navn:

 HJSH-18 Masamune (Submachine Gun)

ARASAKA HJSH-18 MASAMUNE.JPG


Navn:

M-10AF Lexington (Pistol)    

cp2077-weapon-militech-m10a.webp


Navn:

M2067 Defender    

cp2077-weapon-defender.webp


Navn:

SOR-22 (Rifle)    

cp2077-weapon-sor-22ff.webp


Navn:

Tsunami Nue (Pistol)    

cp2077-weapon-tsunami-nue.webp


Liste over Smart Weapons i Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077’s fremtidige by er vært for alle mulige skøre teknologier, og dens mangfoldighed af smarte våben har vist sig at være en effektiv ledsager til drab. Våben i denne klasse bruger specielle patroner, som, når de låses fast på mål, ændrer deres rejse frem til et udvalgt mål. De kan sågar dræbe fjender, som står gemt rundt om hjørner eller bag objekter.

Navn:

DB-2 Satara (Shotgun)    

cp2077-weapon-db2-satara.webp


Navn:

Tsunami Nekomata (Sniper Rifle)    

cyberpunk-2077-weapon-tsunaminekomata.webp


Navn:

M-179 Achilles (Rifle)    

cp2077-weapon-m-179-achilliesdd.webp


Navn:

DR12 Quasar (Pistol)    

cp2077-weapon-dr12-quasar.webp


Liste over melee kampvåben i Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 indeholder også et stort udvalg af nærkampsvåben, som hver især har deres unikke måder at smadre og knuse dine fjender på. De fås fra forskellige producenter, med mange med forskellige funktioner.

Navn:

Electric Alpha Baton    

cp2077-weapon-electric-alpha-baton.webp


Navn:

Sledgehammer    

cp2077-weapon-sledgehammer.webp


Navn:

Spiked Bat    

cp2077-weapon-spiked-bat.webp


Navn:

Thermal Katana    

cp2077-weapon-thermal-katana.webp


Vi opdaterer løbende med flere informationer.


Source & Image credit:

CD Projekt S.A.