Diablo 2 Remaster

nyt diablo 2 remaster
Tilbage i 2017 hørte vi rygter om, at Diablo 2 og Warcraft 3 remaster kunne være i værkerne. Halvdelen af rygtet var sandt, da Warcraft 3: Reforged faktisk endte med at blive frigivet, og nu ser det ud til, at et Diablo 2 Remaster meget vel kunne være på vej. Interessant nok vil dette Remaster ikke blive udviklet af Blizzard, men af Vicarious Visions, et datterselskab af Activision.


Dette ifølge en rapport fra det franske websted Actu, som tidligere forudsagde Diablo 4, World of Warcraft: Shadowlands, Warcraft 3 Reforged og Overwatch 2, så der er en grund til at de kunne have ret igen denne gang.

Mens vi er sikre på, at mange ville elske at se et Diablo 2 Remaster, blev det i 2019 rapporteret, at det virkede usandsynligt. Dette skyldes, at skaberne bag Diablo hævdede, at på grund af at have undladt at sikkerhedskopiere spillets kildekoder og aktiver, mistede de en god del af spillet, hvilket betød, at det skabe et Remasters ville være vanskeligt, da de så skulle starte fra bunden. 

Måske fandt Blizzard en sikkerhedskopi, eller måske bygger de virkelig spillet op fra bunden, men uanset hvad, så anbefaler vi altid rygter anskues med sund fornuft indtil noget officielt meldes ud. 


Source & Image credit:

Actu