Masser gameplay materiale af Ubisoft spil

assassins-creed-valhalla
Ubisoft har givet flere YouTubere adgang til at afprøve tidlige versioner af Assassin’s Creed Valhalla og Watchdogs: Legion. Vi har lavet et mindre recap af spiltrailerne.

I forbindelse med Ubisofts Forward online event, er der kommet en masse information ud om kommende spil, som Assassin’s Creed Valhalla og Watchdogs: Legion. Ubisoft stod selv for en del af disse under  deres fire timer lange stream. Noget af det mest spændende fra eventet, er de gameplay videoerne.

Ubisoft har i forbindelse med deres Ubisoft Forward online event givet en række YouTubere adgang til tidlige versioner af spillene. Det har givet os mulighed for at se en masse gameplay fra de to spil og få nogen umiddelbare indtryk af de to spil. 

Samtidigt har det også givet frit spil i forhold til meninger om de umiddelbare indtryk, så Ubisoft har i det hele taget været ret åbne omkring deres kommende spil. Det er  rart at se, at udviklerne vælger at dele deres arbejde. Det er uden tvivl også noget de vil benytte til at lytte til den feedback der uden tvivl kommer, både direkte fra YouTuberne og i kommentarfelterne. Det har dog ikke været helt uden begrænsninger. og vi har ikke fået lov at se de fulde gameplay videoer. YouTuberne var begrænset til at kunne have en 20 minutter lang video om deres oplevelser. 

Læs også:


Ubisoft på vej med Battle Royale spilHeldigvis er 20 minutter masser af tid til at vise god gameplay, og ikke mindst give  indtryk og meninger videre. Så for dem, der er nysgerrige på de kommende spil fra Ubisoft, er der nu mulighed for at se en masse gameplay materiale og få nogen indtryk og meninger. 

YouTuberne Angry Centaur Gaming og YongYea udtaler sig ret ærligt om deres oplevelser af spillene, som I kan se i de linkede YouTube videoer her i artiklen. 

 

Der er naturligvis tale om tidlige versioner af begge spil, så det repræsenterer ikke nødvendigvis den endelige oplevelse. Begge spil er dog sat til at blive udgivet i år, så vi er nok så tæt på efterhånden, at vi ikke skal forvente  store gennemgribende ændringer til gameplay og historie.

Læs mere om hvornår spillene bliver udgivet her.