NVIDIA RTX2080Ti i knæ over for Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion Preview Build
Nye informationer viser, at high end grafikkortet, NVIDIA RTX2080Ti kommer til kort over for Watch Dogs Legion Preview Build med 60fps med 1080p/Ultra Settings/RTX.

Watch Dogs Legion er et af de første Ubisoft-spil, der understøtter Ray Tracing i realtid. Under Ubisofts preview-begivenhed, hvor forskellige medier havde mulighed for at teste pc-versionen med RTX-refleksioner aktiveret. Resultatet heraf ser imidlertid ud til, at NVIDIA’s mest kraftfulde GPU, RTX2080Ti, ikke er i stand til at afvikle spillet ved 60 fps.

Digital Foundry bemærkede, at Ubisoft indstillet preview build til 1920x1080 med Ultra-settimgs og Ray Tracing Reflections aktiveret. Framerate var imidlertid låst ved 30 fps, og DigitalFoundry kunne opnå en flydende spiloplevelse, da den indstillede framerate til 60 fps.

Bemærk dog, at Watch Dogs Legion vil understøtte NVIDIA's DLSS-teknologi, og selvom DigitalFoundry ikke testede DLSS, må vi antage, at spillet kører med 60 fps ved 1080p / Ultra-settimgs, når denne opskaleringsteknik anvendes.

Det er stadig chokerende at se et aktuelt gen-open world-spil som Watch Dogs Legion, der sætter NVIDIA RTX2080Ti på overarbejde. Vores tanker går også på, hvilke specs, der skal til for at afvikle spillet i 4K / Ultra med Ray Tracing Reflections…..

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands og Assassin's Creed Odyssey kunne afvikles med 60 fps ved 1440p / Ultra på RTX2080Ti.Læste du også:

Masser gameplay materiale af Ubisoft spil

Ubisoft afslører udgivelsesdatoer


Source & Image credit:

Digital Foundry