PS Plus fejrer 10 år jubilæum med gratis spil

Tomb raider PlayStation Plus gratis spil juli 2020
Sony har allerede annonceret sine PS Plus gratis spil til juli. For at fejre 10 års jubilæum for PS Plus, kaster Sony også et ekstra gratis spil med i puljen - hvilket betyder, at PlayStation Plu -abonnenter kan hente tre PS4-spil denne måned i stedet for to.

De gratis PS Plus spil til juli inkluderer NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider og Erica (den ekstra freebie).

Rise of the Tomb Raider er anden udspil i Crystal Dynamics Reboot Tomb Raider serien og omhandler Lara Croft, der vover sig til Sibirien på jagt efter den legendariske by Kitezh.

Foretrækker du sportsaktiviteter, er NBA 2K20 muligvis mere velegnet til dig, og vil udfylde det basketformede tomrum ud, indtil vi får præsenter det nye NBA 2K21 senere på året.

Hopper du stadig ikke i stolesædet, kan du drage fordel af det ekstra gratis PS Plus spil i juli - Erica. Erica er en valg-baseret interaktiv thriller om en ung kvinde kaldet Erica, der er plaget af mareridt om sin fars død og forsøger at løse mysteriet bag.

Alle tre spil vil være gratis for PS Plus abonnenter at downloade fra 7. juli til 3. august. Derudover vil Sony frigive et gratis PS4 tema senere i denne uge for at fejre jubilæet - dette vil dog kun være tilgængeligt i en begrænset periode.

Her stopper festen dog ikke. For at tilskynde flere spillere til at tilmelde sig abonnementstjenesten, vil virksomheden være vært for en free-to-join online multiplayer weekend fra 4. juli til 5. juli for at give spillerne mulighed for at prøve fordelene ved PS Plus multiplayer-tilbuddet.


PS Plus gratis spil

Husk, at du skal være en aktiv PlayStation Plus abonnent for at hente disse gratis PS Plus spil - og de forbliver dine, så længe du forbliver abonnent.

At være PS Plus abonnent betyder, at du kan spille online med venner, men det betyder også, at du kommer til at drage fordel af rabatter og gratis spil hver måned. Det er en god måde til at afprøve PlayStation spil, som du ellers ikke har spillet, uanset om det er indie-titlerr, eller titler, du måske ikke havde råd til.

Når PS5 frigives, ser det ud til, at Sony i stigende grad er villig til at frigive titler af høj kvalitet fra PS4-kataloget.


Source & Image credit:

Sony, Square Enix