Rygte: Valve arbejder på Switch-lignende gaming pc

Valve konsol
Rygterne vil, at Valve arbejder på en transportabel switch-lignende enhed, der giver Steam-brugere mulighed for at spille en del af deres spilbibliotek på on the go.

En ny rapport fra Ars Technica giver afslører potentielle detaljer. Ars omtaler, at Valve har arbejdet på en alt-i-en pc med gamepad-kontroller gennem en længere periode. Enheden vil tilsyneladende omfatte et AMD- eller Intel-system-on-a-chip, mens valget sandsynligvis falder på Linux som operativsystemet. En prototype siges at trække konceptet længere end vi ser fra Nintendo Switch og har de sædvanlige konsolknapper, udløsere og joysticks. Prototypen inkluderer også en berøringsskærm og en Steam Controller-type touchpad.

Enheden inkluderer en USB-C-port til at oprette forbindelse til en ekstern skærm.

Læs også: Skal du opgradere til den nye iPhone SE (2020)?

Der er ingen detaljer om pris, men Valve kunne meget vel frigive enheden inden årets udgang, selvom leveringsproblemer kan påvirke den tidshorisont meget nemt.

Siden september sidste år har virksomheden tilføjet kodestykker til Steam, der henviser til noget, der omtales som "Neptune" og "Nepture Optimized Games." Tirsdag tilføjede virksomheden yderligere kode, der forbinder Neptune til uddrag, der henviser til "SteamPal". I begyndelsen af måneden sagde Valves medstifter, Gabe Newell, at virksomheden snart ville have noget at dele relateret til konsolspil.

“You will get a better idea of that by the end of this year ”


Kilde Engadget

Vores partnere