Steam sætter en ny rekord

steam 2021 logo credit
Steam har endnu en gang slået sin egen rekord, der betyder flere samtidige brugere end nogensinde.

Steam har igen slået sin egen rekord for de fleste, der bruger platformen på én gang.

 

26 millioner samtidige Steam-brugere 

Steam har netop opdateret sin Steam Stats-side. Her kan vi se, at den populære streamingtjeneste har slået sin tidligere "concurrent users " rekord med næsten 26,5 millioner spillere online på én gang.

steam-users-online.png

Der er tale om en "peak" value, hvilket betyder, at det er det højeste registrerede antal målt inden for en 24-timers periode. Steam Stats-siden opdateres løbende, hvilket giver Steam-brugere mulighed for at se, hvor mange mennesker der er online på alle tidspunkter, dag eller nat. Steam Stats-siden viser statistik for en 48-timers periode.

Værd at notere sig er, at dette tal indikerer, hvor mange brugere Steam har logget ind, ikke hvor mange mennesker der gamer. Sidstnævnte findes under "active users ". På tidspunktet, hvor rekorden lydende på 26,5 millioner samtidige spillere, havde 7,2 af de 26,5 millioner mennesker travlt med at spille deres yndlingstitler via platformen.

Det er ikke første gang, at Steam har slået sin egen rekord i indeværende 2021.

I begyndelsen af januar opdaterede Steam sin statistik og en en ny rekord, der lå på cirka 25,5 millioner. Så denne rekord skaber et nyt præcedens, der knuser det foregående tal med 1 million ekstra brugere oveni hatten.


 Source & Image credit:

Steam