iPad Air 2020 leak med to store overraskelser

15463556650_4aef69cee3_b
Det kunne tyde på, at den nye iPad Air dropper Lightning-forbindelsen til fordel for en USB-C-port og får et større display. Vi os slå fast med det samme at der er tale om et uofficielt leak.


Apples næste iPad Air kunne meget vel komme med en USB-C-port snarere end Lightning-forbindelsen på den nuværende generation af mid-range tabletten, hvilket hjælper med at bringe den tættere på iPad Pro 2020. Samme leak omtaler også, at vi skulle få en større skærm på iPad Air 2020 modellen end den nuværende 10,5 tommer skærm.

Ifølge en rapport fra Macotakara, vil iPad Air 4 have USB-C-forbindelse, skønt en opdateret iPad mini stadig holder fast i Lightning-porten. Skiftet kunne være spændende, da det så ville give iPad Air 4 2020 et mere "pro-touch" element, idet tabletten så kunne oprette forbindelse til DSLR-kameraer og andet tilbehør uden brug af en dongle.

Macotakara omtaler også, at den næste iPad Air kunne trække flere ligheder fra 11 tommer iPad Pro versionen, idet den rygtes til at have tyndere ramme og et større display. Dette kan også betyde, at den næste iPad Air dropper Touch ID og home-knappen og fremover holder fokus på Face ID system og bevægelsesnavigation.

Med ankomsten af iPad Air model 2020, vokser iPad familien endnu en gang, og vil så omfatte iPad mini, 10,2 tommer standard iPad, 10,5 tommer iPad Air og de to iPad Pro modeller. Dette betyder, at Apple effektivt har entry-level, mid-range og high-end udvalg af tablets.

I betragtning af lighederne mellem standard iPad og iPad Air ville det ikke være overraskende, hvis Apple ændrede designet til iPad Air 2020. Det fungerer allerede med Apple Pencil og Smart Keyboard tilbehør, så tilføjelse af USB-C ville helt sikkert hjælpe med at udvide funktionaliteten som en enhed til arbejde og spil.


 Source & Image credit:

Macotakara, Pickpik, Flickr