Xiaomi Mi Pad 5 officielt lanceret

Xiaomi logo flicker
Der er langt mellem lanceringerne af nye Android-tablets, så derfor kommer Xiaomi Mi Pad 5 kærkommen tiltag, og nu er tabletten officielt lanceret.

Mi Pad 5 tilbydes i en almindelig version og en Pro-version. Begge modeller har en 11 tommer skærm med en opløsning på 2560 × 1600 pixel og en opdateringshastighed på 120 Hz sammen med TrueTone-skærmteknologi og understøttelse af Dolby Vision og HDR10. Xiaomi hævder, at skærmene kan gå op til 500 nits i lysstyrke, så selv kritikkerne må være tilfredse.

Under det smukke ydre finder vi en Qualcomm Snapdragon 860, mens Pro-versionen bliver drevet af Snapdragon 870, som også tilbydes i en Wi-Fi-model og også en 5G aktiveret version. Den almindelige Mi Pad 5 vil have et enkelt 13MP kamera på bagsiden, mens Pro'en vil tilbyde en dual 13MP + 5MP kamera combo.

Tabletten vil være udstyret med et 8.720mAh batteri (8.600mAh til Pro-modellen) med understøttelse af 67W hurtigopladning. Andre funktioner inkluderer også tilbehør til tastaturetui og en stylus. Hvad angår pris, starter Mi Pad 5 fra $ 310, mens Pro-versionen starter fra $ 385, hvilket gør dette til et meget mere overkommeligt alternativ til iPad eller iPad Pro, hvis prisen nemt stikker af.

 

Kilde: Xiaomi, TechRader, Flicker

Vores partnere