AUTHOR : Elliott
PUBLISHED : 2016-09-22 13:00:00

Nintendo NX bliver en hybrid


Den næste konsol Nintendo har planlagt at lancerer, vil ikke bare være en konsol, men vil også være en håndholdt. Derfor kan vi se frem til Nintendo kommer med noget nyt der både kan afløse deres Nintendo 3DS samt deres Wii U.

Den næste konsol Nintendo har planlagt at lancere, vil ikke bare være en konsol, men også en håndholdt enhed. Derfor kan vi se frem til at Nintendo kommer med noget nyt, der både kan afløse deres Nintendo 3DS, samt deres Wii U. 

 

Direktøren fra Pokemon firmaet har udtalt sig angående den kommende Nintendo NX, og vi kan forvente at se en enhed, der skal fungere som en konsol/håndholdt hybrid. Ikke nok med det, så vil den være baseret på Nvidia's Tegra X1 SoC, som også bliver brugt i Nvidia's Shield tablet og Google's Pixel C tablet. Det betyder at vi kan forvente en Pascal GPU arktitektur i den kommende Nintendo konsol. 

 

Lige nu kan vi kun vente på, at Nintendo selv kommer ud og præsenterer deres nyeste skud på stammen, men det forventes at den bliver udgivet i marts 2017. 

 

 

VORES PARTNERE