NETVÆRK

Network, eller netværk er en bred kategori. Det omhandler blandt andet, men slet ikke begrænset til routere, switches, hubs og andet netværkstilbehør. Det kan være en sand jungle at skulle ud og handle en ny router, for hvilke trådløse standarder har du brug for og ikke mindst hvilke kablede forbindelser understøttes? Skal der måske være en/flere USB porte på switchen?

Hvordan opsætter man et sikkert netværk, og er det i den sammenhæng nødvendigt med en firewall i routeren? Kan du tilslutte din almindelige printer til switchen eller skal der også ofres en trådløs printer. Spørgsmålene kan lynhurtigt tårne sig op og blive totalt uoverskuelige.
Som du nok allerede helt klart fornemmer, så er der mange ting der kan spille ind, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige monitor til dit behov.
Hvis du bare vil se alt det netværksudstyr, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge NetGear eller ASUS under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på NetGear. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se LinkSys switche som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser monitors som ligger med en pris under 1.099kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for netværksudstyr og valget af det rette udstyr til netop dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken switch der egner sig bedst til gaming, film eller kontorbrug. Måske vil du gerne vide om du skal lade din router om at tildele IP’er eller om du skal bruge din udbyders firewall i stedet for din routers - eller begge.

I vores test-sektion for netværksudstyr, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af alverdens forskelligt netværksudstyr. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om alt relevant netværksudstyr. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN NETVÆRK

valg af router  tweak
Guides - 02 Apr  

Sådan vælges den bedste Wi-Fi-router

     3

Som en fast bestanddel af nutidens connected reality betyder det, at de enheder, vi bruger hver dag, bliver "smarte" og slutter sig til vores hjemmene ... Læs Mere

cloudflare 1111
Guides - 02 Apr  

Sådan bruger du Cloudflare DNS som forældrekontrol

     3

Cloudflare tilbyder nu “1.1.1.1 for Families”, hvilket basalt set betyder nye DNS-servere med indbygget forældrekontrol. Cloudflares standard 1.1 ... Læs Mere

zoom logo
Nyheder - 31 Mar  

Hackere udnytter Zooms popularitet

     3

Hackere udnytter den voksende popularitet af Zoom til distribuering af malware. Det vil med andre ord sige, at hackere forsøger at drage fordel af Zo ... Læs Mere

apple tv +
Nyheder - 23 Mar  

Apple sænker Apple TV+ streaming kvaliteten i EU

     3

I sidste uge kom det frem, at både Netflix og YouTube havde reduceret streamingkvaliteten i Europa for at lette presset på internetudbydere på grun ... Læs Mere

netflix
Nyheder - 20 Mar  

Netflix reducerer videokvaliteten i Europa markant

     3

Netflix reducerer videokvaliteten i Europa med 25% for at imødekomme den nuværende belastning på grund af forøget trafik. Det betyder dermed, at N ... Læs Mere

EverFocus_Electronics_MAC_address_barcode_stickers_20170320
Guides - 06 Mar  

Sådan finder du din MAC adresse på Windows 10

     3

Leder du efter MAC adressen på din pc's netværkskort? Her er fem måder at finde ud af disse oplysninger på Windows 10. ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte