NZXT HUE+ - Programmerbar RGB belysning i kabinettet

Folk har altid været fascineret af lys i kabinetter. Derfor har NZXT lavet HUE+, som er programmerbare LED strips med RGB belysning og mulighed for forskellige seje effekter. Vi trækker i arbejdstøjet og får monteret produkterne i et system.

NZXT laver som bekendt nogle af de mest anerkendte kabinetter på det europæiske marked. De laver også tilbehør, og har nu frigivet en ny version af deres HUE lysstyring. De kalder den HUE+, som er en 100% digital og programmerbar styring med RGB farvevalg. Læs med i anmeldelsen af dette seje produkt.

 

NZXT logo

 

 

Men først en lille unboxing:

 

 

 

Og så videre til detaljerne.

 

Vi starter med at kigge på selve boksen. Det er en lille boks, som ikke fylder mere end en 2.5" disk. Den kan sågar også monteres i en disk holder til 2,5" diske med de medfølgende skruer, hvilket er ret smart.

 

I den ene ende af boksen har vi alle stikkene. Der er et DC power stik, som forbindes til et Molex stik. Så er der et micro USB stik, som forbindes til en USB header på bundkortet. Og til sidst har vi de to stik til LED stripsene. Man har altså to kanaler i alt, hvor man kan forbinde op til 4 LED strips på hver kanal.

 

 

Der følger to 500 mm kabler med, som man forbinder til boksen, og så videre til LED strips eller forlængerkabler på 100, 300 og 500 mm. Alle ender på stikkene er pakket med små gummikapper, så pins’ne på stikkene ikke kommer til skade.

 

 

Man kan fastgøre LED stripsene på to forskellige måder. Man kan enten bruge det dobbeltklæbende tape som er monteret bag på stripsene, eller man kan bruge magneter. Der er simpelthen indbygget magneter i selve stripsene, hvilket er super smart. Den lille metalfirkant på billede nummer to er en magnet. De sidder med jævnt mellemrum, og de er kraftige nok til at holde stripsene fint på plads.

 

 

Selve stikkene er mærket op, så man kan se hvad der skal forbindes hvorhenne. Den lille trekant på enten kablet fra boksen, eller forlængerkablerne skal forbindes til +5V, og så er man kørende. Også på disse billeder kan man se de kraftige magneter. Hver LED strip er 300 mm lang, hvilket gør at selv større kabinetter kan blive godt belyst med de fire strips der følger med.

 

 

Selve boksen har lys i sig, når man forbinder den. Dette lys kan man dog nu vælge at slukke, efter den seneste CAM opdatering (styresoftwaren). Som man kan se på de andre to billeder, så er dioderne ret kraftige. Der er 10 LEDs i alt på hver strips, og hver kanal kan styre op til 40 dioder samlet.

 

 

Da denne controller er 100% digital, og udelukkende styres ved hjælp af software, skal vi også have en gennemgang af dette. Programmet som NZXT har lavet til at styre HUE+ er deres eget CAM software, som de bruger til at styre alle deres enheder med. Man kan også bruge det til at overvåge sin computer med, hvad angår temperaturer og meget andet.

Som man kan se, kan man tænde og slukke for de to kanaler uafhængigt af hinanden. Skal man redigere effekterne for kanalerne, så skal man trykke på 'Configure LEDs' knappen til højre.

 

Når man har gjort det, får man forskellige muligheder for, at give de to kanaler forskellige effekter. Man kan give dem almindelige lyseffekter, eller man kan give dem lidt mere avancerede effekter, så de skifter farve alt efter temperatur eller FPS. Man kan også lade dem styre efter musik. Det er rigtig smart, og man har rigtig mange muligheder.

 

 

 

Vores partnere