Google Meet: Sådan slukkes din mikrofon

Google Meet guide
Mens du deltager i en videokonference ved hjælp af Google Meet, tidligere kendt som Hangouts Meet, kan du sommetider have brug for slå lyden fra din mikrofon fra for at hoste, bede om ro fra familien eller en gøende hund eller blot være høflig og undgå at tilføje støj, mens andre taler. I denne guide kigger vi på, hvordan du slukker din mikrofon i Google Meet.


Googles Hangouts Meet er et G Suite-konferenceværktøj, der giver private og virksomhederne mulighed for at samles et sted og diskutere anliggender over video, tekst og lydchat, og Google er blandt de førende aktøre på denne front.

Først skal du åbne værktøjslinjen Mikrofon / opkald. Hvis du bruger Google Meet i en browser på Mac eller Windows 10 PC, skal du holde musemarkøren over nederste kant af Google Meet-vinduet, indtil den dukker op. På iPad og Android skal du trykke på den nederste kant af skærmen, og værktøjslinjen vises.

Google Meet sluk mikrofon.JPG

På denne værktøjslinje ser du tre store cirkulære knapper i midten. For at slå din mikrofon fra (Turn off microphone), skal du klikke på eller trykke på knappen, der ligner et lille mikrofon-ikon.

Mikrofon-ikonet bliver rødt, hvilket viser, at din mikrofon nu er slået fra. Mens ikonet er rødt, kan ingen i mødet høre dig tale, og alle, der deltager, får besked om, at din mikrofon er slået fra.

For at tænde for din mikrofon (unmute) skal du igen klikke på eller trykke på mikrofonknappen i værktøjslinjen igen.

Du kan nu genoptage talen i mødet, og alle kan høre dig.


Source & Image credit:

Google