Microsofts Remote Desktop app er nu tilgængelig

apps.25871.9007199266246189.311db03c-2c13-4617-8b1e-928b187ebe4f
Microsofts Remote Desktop app er nu tilgængelig i preview til Windows ARM64 enheder.


Fjernskrivebord i fordanske udgave, er en teknologi, der hjælper en lokal computer med at oprette forbindelse til en fjerncomputer via et netværk eller internettet. Med andre ord tillader det brugere at få adgang til andre pc'er eksternt.

Hvis du er Windows 10 bruger, kan du få adgang til andre pc'er, og der er flere måder, du kan følge i processen. Den nemmeste måde at få fjernadgang til en computer, er ved at downloade Microsofts Remote Desktop app, og den gode nyhed er, at appen nu også er tilgængelig for Windows ARM64 enheder.

Du kan nu downloade appen Microsofts Remote Desktop til en Windows ARM64-enhed fra dette link (direkte download starter ved klik på linket,

Bemærk, denne app kan kun kan installeres på ARM64 enheder, så hvis du bruger en Intel- eller AMD baseret pc, vil du ikke være i stand til at installere appen fra ovenstående link.

Appen, er i øjeblikket tilgængelig i Preview build, og det betyder, at appen muligvis ikke er så god som dens x86-modstykke. Hvis du bruger en Intel- eller AMD baseret pc, kan du downloade Fjernskrivebord via Microsoft Store.

Beskrivelse

”Brug appen Microsoft Fjernskrivebord til at oprette forbindelse til en fjern-pc eller virtuelle apps og stationære computere, som din administrator har gjort tilgængelige. Med denne app kan du være produktiv, uanset hvor du befinder dig”


Kilde & Image credit:

Microsoft